
SPONSORERET indhold
Sunde kokostoppe uden sukker
Disse kokostoppe er bedre end bagerens – og helt sikkert sundere.
14 stk. kokostoppe |
Total: 25 min
Ingredienser
100 g kokosolie
210 g kokosmel
60 g BageSød eller Perfect fit
1 citron, revet skal herfra
3 bægre pasteuriseret æggehvide
100 g mørk chokolade, 70-85%
Næringsindhold
-
Energi pr. person:200 Kcal
Sådan laver du kokostoppe:
1. Smelt kokosolien, og tilsæt revet citronskal.
2. Rør kokosmel og bagesød sammen. Pisk æggehviderne stive i en anden skål.
3. Vend olien med kokosmel-blandingen, og vend derefter forsigtigt æggehviderne i.
4. Form 14 kokostoppe med en spiseske eller med hænderne, og bag dem i ovnen 10 minutter i ved 160 grader og varmluft. Tag dem ud, og lad dem køle helt af.
5. Smelt chokoladen over et vandbad, og dyp bunden af hver kokostop i chokolade. Lad chokoladen stivne på et stykke bagepapir. Opbevares på køl.
PRØV OGSÅ: Sund marmorkage