-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tærte med hindbær og mango på raw food maner
Her er ingen bagning eller anden opvarmning, og derfor er alle vitaminer og mineraler intakte. Tilmed indeholder tærten intet sukker, kun skønne tørrede frugter med masser af kostfibre og mineraler.
Raw food tærte til 7 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- Tærtedej:
- 12 dadler, udblødte
- 2 dl mandler, udblødte
- 3 dl friskkværnede hørfrø
- 1 spsk kokosolie.
- Hindbærcreme:
- 2 dl hindbær, frosne
- 1 avocado
- 1/2 vaniliestang
- 1 spsk agavesirup.
- Mangocreme:
- 3 dl mango
- ½ dl cashewnødder, udblødt i vand
- 2 spsk kokosolie
- 1 spsk agavesirup
- 1 tsk limesaft
- 2 spsk æblemost
- evt. kiwiskiver til pynt.
Sådan gør du
- Tærtedej:
- Blend først alle dadlerne og kokosolien til en fin jævn masse. Kom mandlerne ved og blend det til en lidt grovere masse. Rør til sidst hørfrøene i for at samle massen. Den skal have konsistens som en tærtedej.
- Hindbærcreme:
- Alt blendes til en mousse.
- Mangocreme:
- Kom alle ingredienser i en blender og kør til fin jævn mousse.
- Læg tærtedejen i et fint tærtefad. Pres tærtedejen ned i fadet, så den ligger jævnt fordelt. Kom den i køleskab, og lad den hvile i en time – den skal være helt hård. Kom først hindbærcremen på tærtebunden, og fordel den helt ud til siderne. Kom bagefter mangocremen ovenpå, så man stadig kan se hindbærcremen. Kom i køleskabet til den skal spises og pynt evt. med kiwiskiver.