Tærte med ribs og marcipan
SPONSORERET indhold

Lækker sommertærte med marcipan og ribs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bag en lækker tærte med marcipancreme, og top op med friske og syrlige ribs.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
12. jun. 2017 | Opskrift | Hjemmet
2 tærter til 12-16 personer | Total: 50 min

Ingredienser

Mørdej:
4 dl hvedemel
½ dl flormelis
150 g smør
2 æg
½ spsk. vand

Fyld:
3 æg
2 dl fromage frais
1 dl cremefraiche 18%
1 dl sukker
100 g marcipan

Topping:
250 g røde ribs

Pynt:
evt. flormelis (eller sukker)

Sådan bager du tærten med ribs og marcipan

Mørdej:
1. Kør mel, flormelis og koldt smør sammen i en foodprocessor eller blender.

2. Tilsæt æg og vand, og saml dejen forsigtigt med pulse-knappen.

3. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg den i køleskabet i en halv time.

4. Rul dejen ud, og læg den i to smurte tærteforme (ca. 10 x 34 cm)

Fyld:
5. Pisk fyldet sammen, og tilsæt revet marcipan. Fyld cremen i de ubagte tærtebunde – de skal være ca. 2/3 fyldt.

6. Bag tærterne i ovnen ved 175 grader i ca. 35 min.

7. Skyl og tør de friske ribs, og læg dem på tærterne. Pynt evt. med lidt sigtet flormelis eller sukker.

Anbefalet til dig