Tarteletter med flødespinat og sprød bacontop
Server den lækre tarteletter med et cremet fyld af flødestuvet spinat og sprødstegt bacon på toppen.
Ingredienser
12 tarteletter
400 g spæd spinat
4 forårsløg eller 2 lille løg
20 g smør
4 spsk. vand
2 spsk. majsstivelse
5 dl piskefløde
salt og peber
2 tsk. sukker
300 g bacon, gerne Aalbæk's i et helt stykke, du selv skærer ud
2 spsk. olie
dild
Sådan laver du tarteletter med flødespinat og sprød bacontop
1. Skyl spinaten grundigt. Snit løgene. Svits løgene i smør i en gryde ca. 1 min. Kom spinaten i sammen med vand. Kog det op, til spinaten er faldet sammen.
2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.
3. Varm tarteletterne i ovnen. Skær baconen i små strimler eller tern. Steg baconternene sprøde i olie på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
4. Fordel spinatstuvningen i tarteletterne. Pynt med bacontern og dild.