tarteletter med spinat og bacon

Foto: Tia Borgsmidt Lækre sprøde tarteletter med flødestuvet spinat og bacon på toppen.

Tarteletter med flødestuvet spinat

Tarteletter med flødespinat og sprød bacontop

Server den lækre tarteletter med et cremet fyld af flødestuvet spinat og sprødstegt bacon på toppen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 30 minutter
plate Tarteletter til 4 personer
Ingredienser

12 tarteletter
400 g spæd spinat
4 forårsløg eller 2 lille løg
20 g smør
4 spsk. vand
2 spsk. majsstivelse
5 dl piskefløde
salt og peber
2 tsk. sukker
300 g bacon, gerne Aalbæk's i et helt stykke, du selv skærer ud
2 spsk. olie
dild

Sådan laver du tarteletter med flødespinat og sprød bacontop

1. Skyl spinaten grundigt. Snit løgene. Svits løgene i smør i en gryde ca. 1 min. Kom spinaten i sammen med vand. Kog det op, til spinaten er faldet sammen.

2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.

3. Varm tarteletterne i ovnen. Skær baconen i små strimler eller tern. Steg baconternene sprøde i olie på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.

4. Fordel spinatstuvningen i tarteletterne. Pynt med bacontern og dild.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tarteletter og Hovedret