-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Tatar med brøndkarse og peberrod
En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost
1
Ingredienser
- 140 g tatarkød
- 1 tsk sennep
- 2 finthakkede valnødder
- 1 spsk hakkede kapers
- 4 cm peberrod
- 1 bundt hakket brøndkarse
Sådan gør du
- Bland tatarkødet med sennep, valnødder og kapers.
- Servér med revet peberrod og brødkarse.
PRØV OGSÅ: Tatar med pocherede æg og syltede skalotter
PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce