Tatar med brøndkarse og peberrod
SPONSORERET indhold

Tatar med brøndkarse og peberrod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

140 g tatarkød
1 tsk sennep
2 finthakkede valnødder
1 spsk hakkede kapers
4 cm peberrod

1 bundt hakket brøndkarse

Sådan gør du

Bland tatarkødet med sennep, valnødder og kapers.

Servér med revet peberrod og brødkarse.

PRØV OGSÅ: Tatar med pocherede æg og syltede skalotter

PRØV OGSÅ: Tatarmad med sprøde kartofler og grov sennepscreme

PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce