Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Tatar med brøndkarse og peberrod
Foto: Andreas Wiking Tatar med brøndkarse og peberrod

Tatar med brøndkarse og peberrod

Tatar med brøndkarse og peberrod

En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost

1
Print

140 g tatarkød
1 tsk sennep
2 finthakkede valnødder
1 spsk hakkede kapers
4 cm peberrod

1 bundt hakket brøndkarse

Sådan gør du

Bland tatarkødet med sennep, valnødder og kapers.

Servér med revet peberrod og brødkarse.

PRØV OGSÅ: Tatar med pocherede æg og syltede skalotter

PRØV OGSÅ: Tatarmad med sprøde kartofler og grov sennepscreme

PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce

Se, hvad vi ellers skriver om: Louise Bruun, Kød, Tatar, Smørrebrød og Dansk mad