Vagtelæg med dukkah
Foto: Betina Hastoft Små vagtelæg dukkah.

Vagtelæg med dukkah

Små vagtelæg passer skønt på frokostbordet. Server æggene med dukkah, der er en skøn krydderblanding, som du nemt selv kan lave.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

  • 1 bakke vagtelæg (12 stk.)
  • 1 spsk. havsalt

Dukkah:

  • 50 g hasselnødder
  • 4 spsk. hele korianderfrø
  • 3 spsk. hel spidskommen
  • 8 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. flagesalt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Kog vand op med salt. Tilsæt vagtelæggene, og kog dem hårdkogte i 5-6 min. Afkøl æggene under koldt vand.
  2. Rist hasselnødder og krydderier på en tør pande, til det begynder at dufte. Vend ofte i blandingen, så det ikke brænder på. Når frøene begynder at hoppe, er de færdige.
  3. Afkøl nøddeblandingen. Blend i en hurtighakker nødder og frø til en grov rasp. Tilsæt salt og peber.
  4. Server dukkah til æggene. Pil og dyp æggene i dukkah.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Påskefrokost, Æg og Frokost