SPONSORERET indhold
Sund dessert: Valnøddemarengs og friske bær
8
Ingredienser
1 dl æggehvide
225 g sukker
1 tsk lys vineddike
1 spsk majsmel
35 g letristede, grofthakkede
valnøddekerner
SERVERING:
½ portion marengs sammen med
500 g jordbær skåret i kvarte
Sådan gør du:
Pisk æggehviderne stive, pisk sukkeret i lidt efter lidt og pisk, til du har en tyk marengsdej. Tilsæt vineddike, drys majsmel over, vend begge dele med dejen og vend derefter nødderne i. Læg bagepapir på en bageplade, drys et tyndt lag sukker på og fordel dejen på pladen som 16 store klatter. Bag dem derefter ved 125° i ca. 45 minutter. Lad marengsene afkøle på pladen og flyt dem derefter over på en rist. Server med friske jordbær.
ENERGI PR. PERSON: 200 kcal, fedt 15%, protein 6%, kulhydrat 79%