Baileys varm kakao

Foto: Presse En vidunderlig kop varm kakao med varme julekrydderier, flødeskum på toppen og ja, selvfølgelig Baileys.

Baileys varm kakao

Sådan laver du varm kakao med Baileys Espresso Créme

Julen står for døren. Og i den forbindelse har Baileys inviteret den danske dessertprofil Julie Marie fra @juliemarieeats til at komme med sit bud på nyfortolkninger af den skønne klassiske vinterdrik varm chokolade. Her får du hendes bud på en vidunderlig kop varm kakao med varme julekrydderier, flødeskum på toppen og ja, selvfølgelig Baileys.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 10 minutter
plate 1 kop varm kakao med Baileys

Til 1 kop varm kakao med Baileys skal du bruge:

  • 40 ml Baileys Espresso Creme
  • 240 ml mælk
  • 40 g mørk chokolade (60%)
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1/4 tsk. allehånde
  • 1/8 tsk. muskatnød
  • Fløde til flødeskum
  • Pynt:
  • Kanelstang

Sådan gør du:

  1. Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.
  2. Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.
  3. Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang. 

PRØV OGSÅ: Havregrynskugler med et twist af chokolade, appelsin og Baileys

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad

610x200_woordy_knap2.jpeg