
Sådan laver du varm kakao med Baileys Espresso Créme
Julen står for døren. Og i den forbindelse har Baileys inviteret den danske dessertprofil Julie Marie fra @juliemarieeats til at komme med sit bud på nyfortolkninger af den skønne klassiske vinterdrik varm chokolade. Her får du hendes bud på en vidunderlig kop varm kakao med varme julekrydderier, flødeskum på toppen og ja, selvfølgelig Baileys.
Ingredienser
Til 1 kop varm kakao med Baileys skal du bruge:
- 40 ml Baileys Espresso Creme
- 240 ml mælk
- 40 g mørk chokolade (60%)
- 1/2 tsk. kanel
- 1/4 tsk. allehånde
- 1/8 tsk. muskatnød
- Fløde til flødeskum
- Pynt:
- Kanelstang
Sådan gør du:
- Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.
- Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.
- Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang.
PRØV OGSÅ: Havregrynskugler med et twist af chokolade, appelsin og Baileys
MK Studio
Udover de nye opskrifter har Baileys også fået det danske keramikstudie MK Studio til at specialdesigne en kop, som de kun producerer i begrænset antal.
Med den i hånden får de nye fortolkninger af varm chokolade den elegance, de fortjener. Koppen er lavet i farverig glasur, og kan købes fra 25. november gennem Holly Golightly, hvor den også vil være udstillet i december. Prisen er 300 kr.