Yogi-yellow gulerodssuppe
SPONSORERET indhold

Yogi-yellow gulerodssuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Velsmagende gulerodssuppe med kanel og friske krydderurter, der kan laves på en halv time.

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

3 gulerødder
2 løg
2 fed hvidløg
1 appelsin
1 spsk kokosolie til stegning
40 g røde linser
1 stang kanel
1 spsk gurkemeje
1 spsk urtebouillon, opløst i ½
l kogende vand
havsalt
peber
½ bundt friske krydderurter
efter eget valg

Sådan gør du

Hak gulerødder, løg og hvidløg. Pil appelsinen, og skær den i mindre stykker.

Varm kokosolie i en gryde, og tilsæt grøntsager. Tilsæt linser, krydderier og appelsin. Hæld bouillon ved.

Lad suppen koge cirka 20 minutter. Hvis du vil blende suppen, skal du huske at tage kanelstængerne op først.

Krydr suppen med havsalt og peber, og kom en ordentlig omgang grønt på, for eksempel persille, koriander, dild, basilikum eller kørvel.

PRØV OGSÅ: Harira-suppe med kikærter og tomat

PRØV OGSÅ: Grøn suppe med pesto

PRØV OGSÅ: Suppe med agurk og avocado