-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Pastaret med tun og kapers
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 spsk saltede kapers
- 1+1 spsk olivenolie
- 1 dåse tunfisk (i olie)
- 1 citron (usprøjtet)
- 250 g kort pasta
- 250 g grønne bønner
- evt. parmesanost
- salt og peber
- Skyl kapersene fri for salt og tør dem i køkkenrulle. Rist dem sprøde på en pande med olie i ca. 5 min. oglæg dem til afdrypningpå køkkenrulle.
- Bryd tunfisken i lidt mindre stykker i en skål og tilsæt 1 tsk fintrevet citronskal og 1 spsk citronsaft,salt og peber.
- Nip bønnerne og skær dem i mindre stykker. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend bønnerne i pastagryden de sidste 5 min. af kogetiden. Hæld vandet fra, vend tunfiskeblandingeni og rund afmed olie.
- Anret i dybe tallerkner og drys de sprøde kapers over. Servér straks – evt. med parmesan.