-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Nem rabarbercrumble med marcipan
Det er supernemt at bage en crumble - og en crumble med rabarber er ALTID et hit. Her får du opskriften på en skøn rabarbercrumble med marcipan. Kombinationen af de syrlige rabarber og den søde marcipan er helt sublim. Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan bage en crumble med marcipan og rabarber...
6 personer
Ingredienser
- Rabarbercrumble
- 600 g rabarber
- 150 g sukker
- Desuden:
- 125 g smør
- 150 g hvedemel
- 100 g ren rå marcipan
- 100 g sukker
- korn af 1 vaniljestang
- Drys:
- 50 g mandelflager
- 1 spsk. sukker
- Pynt:
- sigtet flormelis
- Tilbehør:
- flødeskum
Sådan bager du en rabarbercrumble:
- Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
- Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis.
- Server kagen lun eller kold med flødeskum eller creme fraiche til.
PRØV OGSÅ:Sådan laver du rabarbergin