-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rendang
Indonesisk curry med masser af kokosmælk. Du kan lave den så stærk, du vil, med flere chilier. Sukker og kokosmælk tager meget af styrken.
8
Ingredienser
- 2 kg oksespidsbryst eller -tykkam i meget store tern
- neutral olie
- 2 store løg i både
- 8 dl kokosmælk
- 1-2 stilke fladbaskede
- citrongræs
- SAMBAL:
- 2 spsk spidskommen
- 3 spsk korianderfrø
- 1½ spsk revet galangarod
- 3 spsk revet ingefær
- 1 helt pillet hvidløg
- 3-4 røde chilier
- 1½ tsk gurkemeje
- 4 spsk grøn currypaste
- 2 spsk stærk karry
- 2 tsk groft salt
- EFTERKRYDRING:
- 2 spsk tamarindsauce
- 2-3 spsk palmesukker
Sådan gør du:
- Sambal: Rist spidskommen og korianderfrø på en tør pande, til de springer rundt på panden. Knus i morter eller krydderikværn med resten af ingredienserne til en tyk pasta.
- Riv galanga og ingefær fint og mos hvidløgene. Hak chilierne meget fint og bland dem med de stødte krydderier, karry, salt og lidt af kokosmælken til en tyk pasta.
- Steg kødet i lidt neutral olie sammen med løgene, til det bruner. Kom sambal, kokosmælk og citrongræs i og lad det simre meget langsomt og meget længe uden låg, til kødet er mørt, og saucen er kogt ind til en smuk, tyk konsistens.
- Smag til med tamarind og sukker og server en frisk asiatisk salat som agurkesalaten og ris til.