-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Rødspætte med nye kartofler og persillesauce
En klassisk sommerret med frisk rødspætte, nye kartofler og en god hjemmelavet persillesauce.
4 personer
Ingredienser
- 4 rensede rødspætter
- 1 æg
- 2 dl rasp
- salt, peber
- smør evt. blandet med mild olivenolie til stegning
- Persillesauce:
- 30 g smør
- 2 spsk. hvedemel
- ca. 4 dl bouillon f.eks. fiske- el. hønsebouillon
- salt, peber
- ca. 3 spsk. hakket persille
- Pynt:
- persillekviste og citronbåde
- Tilbehør:
- nye kogte kartofler (se hvordan de koges i faktaboksen).
Sådan gør du
- Vend rødspætterne i sammenpisket æg og derefter i rasp krydret med salt og peber.
- Steg rødspætterne på panden, til de er gennemstegte, ca. 5 min. på hver side. Ved servering pynt da med persillekviste og citronbåde.
- Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring.
- Smag saucen til med persille, salt og peber.