Skøn squashkage

Skøn squashkage

Brug dine squash i denne saftige squashkage med hakkede valnødder og lækker glasur.

8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: 45-50 min.
  • Fryse-egnet
  • 2 dl vindruekerneolie (eller majsolie)
  • 250 g brunt farin
  • 4 æg (str. mellem)
  • 4 dl squash (fintrevet)
  • 200 g mel (ca. 31⁄2 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk stødt kanel
  • 1 dl cremefraiche (18%)
  • 50 g valnøddekerner (grofthakkede)
  • Pynt: glasur og nødder eller valnøddekerner

  1. Pisk olie og farin sammenog pisk æggene iét ad gangen. Blandde fintrevne squashi.
  2. Bland bagepulver,natron og stødt kaneli melet og vend det idejen sammen medcremefraichen. Komdejen i en velsmurtspringform med rørindsats.
  3. Bag kagen i dennederste del af ovnenved 175 grader i knap 1time. Kom glasur på kagen,når den er kold, ogdrys med nødder ellervalnøddekerner.