-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Skrubbe med kartofler og remoulade
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 skrubber (eller rødspætter, flåede uden hoved)
- salt og friskkværnet peber
- 1 dl groft hvedemel (grahamsmel)
- 4-5 spsk smør
- Tilbehør:
- nye kartofler
- citron
- evt. persille
- Remoulade:
- 6 spsk hakket pickles (syltede grønsager)
- 2 spsk cremefraiche (9%)
- 2 tsk kapers (drænede)
- Skyl fiskene og fjern evt. blodrester i bugen. Krydr fiskene med salt og peber på begge siderog vend i mel.
- Steg i 5-8 min. ved middel varme på en pande i smør på hver side, til fisken er gylden og mør.
- Rør ingredienserne til remouladen sammen.
- Servér skrubberne medkartofler, citron og remoulade.Drys evt. med persille.