-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Små rodfrugtbrød med chorizo
Er gode som frokostbrødog i madpakken.
6 stk.
Ingredienser
- Dej:
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 150 g rugmel
- 250 g hvedemel, gerne pizzamel
- Fyld:
- 100 g rodselleri
- 1 gulerod
- 100 g chorizo, fx den danske fra Aalbæk
- 4 spsk. friskhakket rosmarin eller tørret oregano
- 50 g (1 dl) parmesanost
- 125 g frisk mozzarella
- Desuden:
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. olie, fx koldpresset rapsolie eller olivenolie
- Udrør gæren ivandet. Tag ½ dlhvedemel fra, oggem det til udrulningsenere. Tilsæt deøvrige ingrediensertil dejen. Rør dejengodt sammen, denskal være klistret ogfugtig. Lad den hæveca. 1 time tildækket etlunt sted.
- Skær skrællen afrodsellerien. Skærden i lidt tykke stænger.Skræl guleroden.Skær grønsagerne imeget tynde skiver,brug f.eks. råkostjernet,et juliennejerneller foodprocessorensriveskive.
- Del dejen i 6 boller.Rul hver bolle ud pået meldrysset bord til2 cm høje boller. Lægbollerne på bagepapirpå en bageplade.
- Mix rosmarin,reven parmesan ogafdryppet mozzarellaostsammen i enblender, og fordel detover dejen. Fordelrodfrugtskiver ogtynde skiver chorizopølsepå bollerne.Tryk gerne noget affyldet lidt ned i dejen.Dryp med olie.5. Bag bollerne ved225 gr. på midtersteovnribbe ca. 20 min.