-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Spicy mørbradspyd
Næringsindhold
- Energi pr. person:521 Kcal
- Fedt:20 %
- Protein:32 %
- Kulhydrat:48 %
Til fire personer
Ingredienser
- 600 g afpudset svinemørbrad
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- ¼ tsk stødt chili
- 2 spsk appelsinsaft
- revet skal af ½ appelsin
- 3 dl jasminris, fuldkorn
- 400 g grønne bønner
- 150 g sukkerærter
- 400 g skrællede gulerødder
- 2 røde chilier uden kerner
- 1 spsk olie til stegning
- 1 tsk sort sesam eller nigella
- salt, peber.
Sådan gør du
- Skær kødet i 1½ cm tykke skiver og vend i en blanding af halvdelen af krydderierne, appelsinsaft og -skal samt salt og peber. Lad det trække 30 minutter og sæt kødet på spyd.
- Kog risene som anvist.
- Halvér bønnerne og sukkerærterne på langs. Skær gulerødderne i stave. Snit chilierne.
- Lynsteg bønner, gulerødder og chili 5 minutter i lidt olie sammen med resten af krydderiblandingen. Tilsæt sukkerærter og lynsteg endnu 1 minut. Drys med sesam og smag til med salt og peber
- Grillsteg spydene ca. 3 minutter på hver side, og servér dem med med ris og grøntsager