-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Stegte sild i lage
Du kan købe dem færdige, både i supermarkedet og hos fiskehandleren, men det er nemt og sjovt at lave dem selv.
(4 pers.)
Ingredienser
- 1 pk. sildefileter (evt. fra frost)
- salt, peber
- sammenpisket æg
- rasp iblandet salt og peber
- olie til stegning
- Lage:
- 2 dl eddike
- 2 dl sukker
- 1 tsk. peberkorn
- Pynt:
- løgringe
- Tø sildefilterne op, og klip alle finnerne af. drys kødsiden med salt og peber, luk sildene, og vend dem i æg og rasp. steg sildene gyldne i rigelig olie, og læg dem straks til afdrypning på køkkenrulle.
- Kog lagen op, og køl den af. fortynd den evt. med lidt vand, hvis du finder smagen for tæt. Hæld den over sildene, og lad dem trække fra dag til dag.
- Pynt med løgringe.