-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Stegte sild i lage
Du kan købe dem færdige, både i supermarkedet og hos fiskehandleren, men det er nemt og sjovt at lave dem selv.
(4 pers.)
Ingredienser
- 1 pk. sildefileter (evt. fra frost)
- salt, peber
- sammenpisket æg
- rasp iblandet salt og peber
- olie til stegning
- Lage:
- 2 dl eddike
- 2 dl sukker
- 1 tsk. peberkorn
- Pynt:
- løgringe
- Tø sildefilterne op, og klip alle finnerne af. drys kødsiden med salt og peber, luk sildene, og vend dem i æg og rasp. steg sildene gyldne i rigelig olie, og læg dem straks til afdrypning på køkkenrulle.
- Kog lagen op, og køl den af. fortynd den evt. med lidt vand, hvis du finder smagen for tæt. Hæld den over sildene, og lad dem trække fra dag til dag.
- Pynt med løgringe.