 
        Superhurtig saml selv-pizza
Hurtig aftensmad - saml din egen pizza. En super god måde at få ryddet op i køleskabet på - brug dine rester af pålæg, kød, fisk og kylling som topping!
4 personer
Ingredienser
- 500 g cherrytomater
- 2 pk. færdig pizzadej
- 2-3 spsk. olivenolie, gerne krydret (chili, rosmarin el. hvidløg f.eks.)
- andet fyld efter ønske - brug dine rester af pålæg, kød, fisk og kylling
- 2-3 kugler mozzarella
- 1 bk. basilikum
Sådan laver du hurtig hjemmelavet pizza
- Vask tomaterne, skær dem igennem på tværs, og læg dem på bagepapir. Stil dem i ovnen, mens den varmer op til 225 gr.
- Tag dem ud, når de er faldet lidt sammen, og kanten har fået farve.
- Læg pizzadejen på bagepapir, og dryp den med olie.
- Dæk med det ønskede fyld samt skivet mozzarella, og bag den i 12-14 min., eller til den er færdig.
- Tag pizzaen ud, fordel tomaterne på overfladen, og drys med ganske fint strimlet basilikum.
De skønne opskrifter på pizza
- 
    
          Den bedste pizzadej
- 
    
          Grundopskrift på tomatsauce
- 
    
          Tapas-pizza
- 
    
          Superhurtig saml selv-pizza
- 
    
          Sensommerpizza med svampe
- 
    
          Pizza med spinat og chili
- 
    
          Pizza med skinke
- 
    
          Pizza med rødløg og blå ost
- 
    
          Pizza med oksekød og peberfrugt
- 
    
          Pizza med kikærter
- 
    
          Pizza med kartofler og parmaskinke
- 
    
          Pizza med kartoffel og rosmarin
- 
    
          Pizza med hvidløg og pesto
- 
    
          Pizza med hakket kød
- 
    
          Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
- 
    
          Pizza med bacon
- 
    
          Pizza med asparges
- 
    
          Pizza med tomat, basilikum og mozzarella
- 
    
          Kartoffelpizza
- 
    
          Kartoffelpizza med løg og oliven
 
     
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        