-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Svinekoteletter med salvie og pancetta
Mange har et lidt anstrengt forhold til svinekød, men det er dejligt kød, som er let at få i en god kvalitet. Det smager rigtig dejligt i denne blanding med salvie og pancetta. Hvis du ikke kan få fat i pancetta, kan du sagtens bruge bacon. Salvie er kaldt udødelighedens urt, da den har så mange virk-somme stoffer i sig, der især styrker leveren, og derved holder dig ung sund og stærk. Hvidløg er antibakterielt, og virker meget styrkende på din mave.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 store gode svinekoteletter
- 2 bundt frisk salvie
- 6 skiver pancetta
- lidt olivenolie
- 4 fed hvidløg, hakket
- 4 løg, hakket
- lidt hvidvin
- smør til panden
Sådan laver du svinekoteletter
- 1. Pak koteletten ind – først i salvie, og dernæst pancetta, som du ruller omkring kødet. Steg koteletten hurtigt på panden (gerne en grillpande) i lidt olie ved høj varme.
- 2. Tag et ildfast fad og kom koteletterne ned i sammen med de hakkede hvidløg og de hakkede løg. Bag koteletterne færdigt i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader.
- Tip:
- Server koteletterne med lækert tibehør – f.eks:
- Salat: Friske ærter med mynte og gedefeta
- Sorte ris med hot tomat- og chilipasta