-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Svinekoteletter med salvie og pancetta
Mange har et lidt anstrengt forhold til svinekød, men det er dejligt kød, som er let at få i en god kvalitet. Det smager rigtig dejligt i denne blanding med salvie og pancetta. Hvis du ikke kan få fat i pancetta, kan du sagtens bruge bacon. Salvie er kaldt udødelighedens urt, da den har så mange virk-somme stoffer i sig, der især styrker leveren, og derved holder dig ung sund og stærk. Hvidløg er antibakterielt, og virker meget styrkende på din mave.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 4 store gode svinekoteletter
- 2 bundt frisk salvie
- 6 skiver pancetta
- lidt olivenolie
- 4 fed hvidløg, hakket
- 4 løg, hakket
- lidt hvidvin
- smør til panden
Sådan laver du svinekoteletter
- 1. Pak koteletten ind – først i salvie, og dernæst pancetta, som du ruller omkring kødet. Steg koteletten hurtigt på panden (gerne en grillpande) i lidt olie ved høj varme.
- 2. Tag et ildfast fad og kom koteletterne ned i sammen med de hakkede hvidløg og de hakkede løg. Bag koteletterne færdigt i ovnen i ca. 5 min. ved 200 grader.
- Tip:
- Server koteletterne med lækert tibehør – f.eks:
- Salat: Friske ærter med mynte og gedefeta
- Sorte ris med hot tomat- og chilipasta