-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Tatar med brøndkarse og peberrod
En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost
1
Ingredienser
- 140 g tatarkød
- 1 tsk sennep
- 2 finthakkede valnødder
- 1 spsk hakkede kapers
- 4 cm peberrod
- 1 bundt hakket brøndkarse
Sådan gør du
- Bland tatarkødet med sennep, valnødder og kapers.
- Servér med revet peberrod og brødkarse.
PRØV OGSÅ: Tatar med pocherede æg og syltede skalotter
PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce