-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Tatar med brøndkarse og peberrod
En ægtefransk klassiker serveret med frisk brøndkarse, valnødder og peberrod. Et oplagt valg til en god frokost
1
Ingredienser
- 140 g tatarkød
- 1 tsk sennep
- 2 finthakkede valnødder
- 1 spsk hakkede kapers
- 4 cm peberrod
- 1 bundt hakket brøndkarse
Sådan gør du
- Bland tatarkødet med sennep, valnødder og kapers.
- Servér med revet peberrod og brødkarse.
PRØV OGSÅ: Tatar med pocherede æg og syltede skalotter
PRØV OGSÅ: Fiskepinde med ovnkartofler og tatar sauce