Fire simple trin: Sådan laver du hjemmelavet is
SPONSORERET indhold

Fire simple trin: Sådan laver du hjemmelavet is

Opskriften kan varieres i det uendelige – og blandt andet laves til MOJITO-IS! Se her, hvordan du gør:

Af: Hanne Bang Foto: Karolines Køkken
25. jun. 2021 | Mad | ALT.dk

Det behøver ikke at være hverken svært eller besværligt at lave sin helt egen flødeis derhjemme – Karolines Køkken har lavet en supernem grundopskrift på is, som du så nemt som ingenting kan gøre efter derhjemme. Alt du behøver, er 4 ingredienser og 4 nemme steps, så har du en lækker hjemmelavet flødeis.

Tove Færch fra Karolines Køkken giver dig her opskriften på, hvordan du hurtigt kan lave den perfekte, hjemmelavede flødeis – som i øvrigt let kan tilføres smag af kaffe, mojito, koldskål eller basilikum? Kun fantasien sætter grænser for, hvilke kugler is der skal i sommerens isvafler.

Du skal hverken bruge en masse tid eller mange ingredienser for at lave en god, dansk flødeis. Og så giver den hjemmelavede version altså bare en mere ren smag af fløde, end de is, du køber færdige, som tit ikke er lavet på fløde.

Tove Færch, leder af Karolines Køkken i 25 år

Det er altid sjovt at overraske sine gæster med nye smage, og her er basilikumisen et oplagt valg. Hæld da bare halvdelen af grundisen i et blenderglas og tilsæt basilikumblade, citronskal, citron- og limesaft. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 15 sekunder og put hele ismassen i fryseren, og vupti har du en anderledes dessert, der med garanti vil imponere dine gæster.

Tove Færch fra Karolines Køkken

Anbefalet til dig