Juicylicious: Test af saftpressere

Foto: James Bates Se vores test af saftpressere

Saftpresser

Juicylicious: Vi tester 5 saftpressere

Det er ikke bare virkelig sundt med hjemmelavet juice, det er også helt absurd nemt at lave, hvis man har det rigtige udstyr. Derfor har ALT for damernes sundhedsredaktør afprøvet juicepressere i alle prisklasser, så du kan finde den, der passer til dit behov. Skål!

Det er ikke bare virkelig sundt med hjemmelavet juice, det er også helt absurd nemt at lave, hvis man har det rigtige udstyr. Derfor har ALT for damernes sundhedsredaktør afprøvet juicepressere i alle prisklasser, så du kan finde den, der passer til dit behov. Skål!Den billigste (og mindste)

Tefals juicepresser har en rigtig god størrelse, der faktisk ikke går frygtelig meget ud over funktionaliteten. Godt nok er røret, som frugten skal ned igennem, lidt smallere end de andre maskiners, men den virker ellers fint. Og jeg kan rigtig godt lide, at der er en særlig top til appelsinjuice, for det er hurtigere på denne måde end hvis man skal skrælle appelsinerne først. Et virkelig godt køb til prisen.

Største plus: Størrelsen
Tefal Elea Duo
Pris: 799 kr.


Den familievenlige

Juiceren fra OBH er så nem at bruge, at min 5-årige søn samler den og starter den (under opsyn af sin mor, som ikke opdagede, at der ikke var sat en kande under tuden til maskinen, mens vi pressede), så vi har juice ca. tre minutter efter at have åbnet papkassen. Og det tager ca. tre minutter mere at skille maskinen ad og sætte det hele i opvaskeren. Den perfekte måde at få frisk morgenjuice på.

Største plus: Super nem at bruge
OBH Nordica Vitamix Pro Steel XL
Pris: 1.299 kr.

Den hurtige
Tre gulerødder, en appelsin og en klump ingefær er kværnet på ca. 5 sekunder. Der er virkelig fart på den røde franskmand. Til gengæld kræver det lidt kræfter at samle maskinen, især at klikke bøjlen på, så tidsforbruget for mig ender nok med at være det samme. Ellers virker den super fint. Der er sugekopper i bunden, så maskinen står fast, hvilket er rart, når man juicer med et barn helt oppe på bordet.

Største plus: Virkelig hurtig
Moulinex XXL
Pris: 1.499 kr.


Rolls-Royce-presseren

Den her maskine er kram. Alting fungerer virkelig godt, røret er bredt nok til alle de former for frugt og grønt, jeg prøver at putte i. Og det bedste er næsten, at den har en smart tud, som man kan lukke for, så man ikke behøver at huske at stille et glas under, men bare lige kan dreje en halv omgang. Eneste minus er, at den larmer ret meget, sikkert fordi den er så helt utrolig hurtig.
Største plus: Super nem at rengøre

Phillips Avance
Pris: 1,999 kr.


Den stilfærdige
Juicepresseren fra Bosch er lavet af noget rigtig lækkert materiale, som efter et par gange i opvaskeren stadig ser helt fabriksnyt ud. Og så synes jeg, at det er en af de pænere maskiner, fordi den er så neutral, hvilket jo betyder en del, hvis den skal stå fremme. Af en eller anden grund, som jeg ikke kan forklare, er filteret på denne maskine meget nemmere at rense end på de andre, så du kan (med oprydning) lave juice på et par minutter.

Største plus: Larmer ikke (så meget)
Bosch
Pris: 999 kr.