Granatæble
Foto: Getty Images Granatæbler er lækre og supersunde, men de sviner noget så slemt. Heldigvis er der en løsning...

Sådan får du kernerne ud af et granatæble - uden at svine

Træt af granatæbler, der sviner? Her er løsningen

Er du træt af, at det ligner et blodbad i køkkenet, hver gang du skal spise granatæble? Her har du løsningen!

Der er ikke det, granatæbler ikke er gode for.

Som en såkaldt superfood er de smukke, røde frugter fyldt med sunde vitaminer og antioxidanter, der styrker immunforsvaret, reducerer inflammation, nedsætter stress og meget, meget mere.

Men – og det er et stort men – de sviner!

Du har sikkert prøvet at banke kernerne ud med en ske, rulle den for at løsne kernerne eller prøvet – forsigtigt – at presse kernerne, uden det ligner, at du har begået et mord i køkkenet.

Lige lidt hjælper det, men fortvivl ej - ved at følge disse fire hurtige trin, har du nu en perfekt løsning på problemet. Du skal bruge noget så enkelt som en skål med vand. 

Sådan gør du:

  1. Tag en skål og fyld den med vand
  2. Skær granatæblet over på midten
  3. Pres kernerne ud i skålen under vand
  4. Sigt kernerne og put dem i en ny skål– og vupti, du har sparet dit køkken (og dig selv) for svineri

Ja, det er et vaskeægte life hack.

Se, hvad vi ellers skriver om: Antiinflammatorisk kost