Opskrifter med hyldeblomster
SPONSORERET indhold

12 skønne opskrifter med hyldeblomst

Når hylden blomstrer, er det bare om at få plukket masser af de fine hvide hyldeblomster og bruge dem i alskens opskrifter. Her har vi samlet 12 herlige opskrifter med hyldeblomst.

Af: Redaktionen
14. jun. 2021 | Mad | ALT.dk

Når hylden blomstrer i starten af juni går mange af os fluks i gang med at lave hyldeblomstsaft. Men vidste du, at de fine hvide hyldeblomster kan bruges til andet og meget mere end hyldeblomstsaft?

Her har vi fundet 12 lækre opskrifter med hyldeblomster:

ispinde.jpg

Ispinde med hyldeblomst og jordbær

Sommeren kalder på alverdens lækre is - og hvorfor ikke lave dem selv? Her får du opskriften på forfriskende ispinde med smag af hyldeblomst og jordbær. Få opskriften her. 

drink.jpg

Hyldeblomstsaft, iste med hyldeblomst og hyldeblomstmargarita

Hyldeblomst er fantastastisk i alverdens drikke. Her er tre bud på læskende drikke både med og uden alkohold, som man kan lave med hyldeblomst . Se opskrifterne her.

eton_mess.jpg

Eton mess med jordbær og hyldeblomst

Eton mess er en ægte sommerdessert, der anrettes i portionsskåle med en blanding af jordbær, en luftig creme og marengs. I denne opskrift er der tilføjet hyldeblomst, der giver et herligt twist til den klassiske dessert. Her får du opskriften. 

ceviche.jpg

Ceviche med lime, hyldeblomst og spidskål

En frisk sommerret med marineret fisk, der især er skøn som forret eller let frokost. Se hvordan du laver ceviche her

salat.jpg

Salat med grillede ferskner, hyldeblomst, ærter, mandler og feta

Hyldeblomst er lækkert i en frisk sommersalat. Denne salat er skøn som tilbehør til grillet fisk og kylling. Find opskriften her. 

hyldeblomst_kage.jpg

Hyldeblomst-rabarberkage

I denne kage er to af sommerens bedste smage, hyldeblomst og rabarber, kombineret. Servér den fine kage med en klar creme fraiche - Mums! Se opskriften her. 

friterede_hyldeblomster.jpg

Friterede hyldeblomster med rom, rabarber og honning

Denne dessert er både smuk og rigtig delikat. Fritér de hele hyldeblomster og servér med en skøn rabarberkompot med rom. Få opskriften her. 

syltetøj.jpg

Rababer-hyldeblomstsyltetøj

Når man laver hyldeblomstsaft er der altid en masse kvas tilbage. Dette kan man bruge i en sommerlig og velsmagende syltetøj - så er der ingen rester, der går til spilde. Se hvordan du laver syltetøjen her. 

rabarber_hyldeblomst_saft.jpg

Rabarber-hyldeblomstsaft

Denne saft er den perfekte sommerdrik. Saften smager skønt af hyldeblomst og rabarberen tilfører saften dens smukke farve. Se opskriften her. 

hyldeblomstsaft.jpg

Lav den bedste hyldeblomstsaft

Hjemmelavet hyldeblomstsaft smager bare fantastisk - og så er det faktisk slet ikke så besværligt at lave. Her får du opskriften på hyldeblomstsaft. 

smoothie.jpg

Passionssmoothie med hyldeblomst

Denne smoothie består af få ingredienser og er lynhurtig at lave på varme sommerdage. Se opskriften her. 

gele.jpg

Stikkelsbærgelé med hyldeblomst

Denne gelé smager skønt af både stikkelsbær og hyldeblomst, og er især lækker til ost eller på nybagt brød. Se hvordan du laver stikkelsbærgelé med hyldeblomst her.