-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Eton mess med jordbær og hyldeblomst
En nem sommerdessert som smager sprødt og sødt. Du kan også lave den med makroner. Så bliver smagen i retning af en god jordbærtrifli.
Ingredienser
- 1 bakke jordbær ( 500 g )
- 1 spsk flormelis
- 2½ dl piskefløde
- 2 dl græsk yoghurt 10%
- 2 spsk hyldeblomstsirup eller lidt flydende honning*
- 10-12 marengs
- lidt friske hyldeblomster
Sådan gør du
- Nip jordbærrene og skær dem i kvarte. Mos halvdelen med en gaffel sammen med lidt flormelis. Pisk fløde til flødeskum.
- Rør græsk yoghurt med lidt hyldeblomstsirup og mosede jordbær og vend det med flødeskum. Knus marengs groft. Kom marengs i bunden af en skål, kom jordbærcreme over og et lag marengs mere. Gentag med friske jordbær, creme, lidt knust marengs på toppen, friske jordbær og lidt mynte. Drys med friske hyldeblomster.
- *)Hyldeblomst-sirup laver du ved at indkoge koncentreret hyldeblomstsaft og krydre det med lidt citronsaft og revet citronskal.
PRØV OGSÅ: Is med saltkaramelsauce og bær