-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Rabarber-hyldeblomstsyltetøj
Brug kvaset fra saftproduktionen til at lave dejligt aromatisk syltetøj. Det er så rart ikke at være nødt til at smide noget ud, som kan bruges, og så er det supernemt og smager skønt. Tre fluer med et smæk!
Ingredienser
- 1,2 kg rester fra saftproduktionen
- 1 dl rørsukker
- 2 dl rabarber-hyldeblomstsaft.
Sådan laver du rabarber-hyldeblomstsyltetøj:
- Kør kvaset gennem en kødhakker, eller kør, til det er findelt på en foodprocessor.Lad være med at køre foodprocessoren så længe, at kvaset bliver helt til mos.
- Kom det hele i en gryde, også sukkeret, og kog 15-20 min, til konsistensen er god.
- Hæld på glas, eller spis med det samme.
- Syltetøjet er dejligt at bruge f.eks. som tærtefyld eller som tilbehør til ost.
PRØV OGSÅ: Rabarber-hyldeblomstsaft