Smag på Marokko
SPONSORERET indhold

Smag på Marokko: 5 klassikere fra tidens hotteste køkken

Drøm dig til markedspladser fyldt med grøntsager, skønne krydderier og duftende tagine. Her får du kok Pernille Skjødts bud på de bedste klassikere, der er særligt gode at invitere gæster på.

Af:: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
10. okt. 2014 | Mad | ALT for damerne


Pastilla med kylling, rosiner, chili og kanel
Pastilla er en sød, kødfyldt tærte og en traditionel ret i Marokko. Her som små, sprøde pakker med et dejligt sødt og krydret fyld.
Få opskriften her.


Harissa
Harissa en stærk chilipasta, der serveres til stort set alt i Marokko. Den er genial til marinader og til at sætte ekstra smag på supper – eller blot som dip til alverdens retter med kød og grøntsager.
Få opskriften her.


Cous cous med granatæbler og krydderurter
Couscous er super tilbehør til alverdens retter som for eksempel krydret kebab, kylling eller koteletter.
Få opskriften her.


Harira-suppe med kikærter og tomat
Harira er en klassisk marokkansk suppe med skøn smag og garanti for mæthed.
Server med små stykker grillet pitabrød, eller spis ris til.
Få opskriften her.


Marokkansk tagine med lam, abrikos, mandler og chili
Tagine er traditionel simremad fuld af smag, og hvor kødet bliver mørt som smør. For ikke at tale om den uimodståelige duft af krydderier. Server den med couscous, brød eller ris.
Få opskriften her.


LÆS OGSÅ: 5 opskrifter med spinat