Spicy gæstemad
SPONSORERET indhold

Spicy gæstemad

Denne indiskinspirerede middag er god til 4-8 personer, alt efter om du laver alle retterne eller blot enkelte. Det er indisk, når det er sundest og skønnest med masser af smag, nødder, grøntsager, farver og glæde. Lav det til gæster, eller nyd det med familien.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
24. apr. 2015 | Mad | ALT for damerne

Grøntsagskorma
Normalt er korma ikke så stærk. Men i Louisa Lorangs version er der skruet op for krydderierne. Server gerne en sød chutney til. For eksempel en mangochutney. Få opskriften her. 
 
Ristet blomkål
Supernemt tilbehør som en del af et større måltid. Eller god som selvstændig ret med lidt yoghurt og ris. Få opskriften her. 
 
Mynte-chutney
Skønt, friskt og nemt tilbehør, der passer både til lam og blomkål. Brug det også som dip til fladbrød eller for eksempel papadums (kan købes i supermarkeder). Få opskriften her.
 
Lam i mandelsauce
Denne lækre lammeret er ikke super stærk, men blød og krydret og tyk af mandler. Jo bedre din hakker er, des blødere er saucen. Jeg er nu fint tilfreds med en rustik mandelsauce.  Få opskriften her. 


Søde, grove ris
Krydrede basmatiris er perfekt som tilbehør, når du spiser indisk. Vælg enten hvide eller fuldkorn. Har du 8 mennesker til middag, kan du gange opskriften med 1 ½. Få opskriften her.



PRØV OGSÅ: Louisa Lorangs 5 indiske livretter

PRØV OGSÅ: Sådan laver du indisk aubergine med tomat

PRØV OGSÅ: Indisk middag - Kalv masala, naanbrød & mangolassi