-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Vagtelæg med chorizo
Skøn lille hapser med æg og chorizo - perfekt som forret eller som del af påskefrokosten.
4 personer
Ingredienser
- 8 vagtelæg
- 8 skiver chorizopølse, gerne den danske fra Aalbæk
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. hakket dild
- 8 små salatblade
- 8 små træspyd
- 4 cherrytomater
- Kog vagtelæggene ca. 5 min. Pil dem.
- Steg chorizopølseskiverne gyldne på en pande, og afkøl dem på køkkenrulle.
- Rør mayonnaisen med dild. Kom det på salatbladene på et fad.
- Stik et lille træspyd gennem en skive pølse, så et halvt æg, en halv cherrytomat og igen et halvt æg.
- Stil det på et salatblad. Forsæt på samme vis med de andre pølseskiver, æg og tomater.