-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Ratatouille i gryde
Den klassiske ratatouille får mere fylde af grove rodfrugter. En god, nærende vegetarret som den er, men spis evt. stegt lam eller kylling til.
4
Total:2 timer
Ingredienser
- 1 kg blandede rodfrugter, f.eks. rødbeder, gulerødder, selleri og persillerødder
- 4 porrer
- 4 løg
- 2 fed hvidløg
- lidt olivenolie
- 2 dåser flåede tomater
- evt. lidt vand
- frisk oregano
- salt og peber.
- Tilbehør: Creme fraiche og brød
Sådan laver du ratatouille
- Skræl rodfrugter og løg og skær dem ud i mellemstore tern. Knus hvidløget og skær porrer i skiver. Kom det hele op i en gryde med lidt olivenolie i bunden. Sauter til de er bløde. Rør godt rundt. Kom de flåede tomater i til sidst. Bring det hele i kog og læg låg eller sølvpapir over. Sæt gryden i ovnen i 1,5 time ved 180 grader. Hæld evt. mere vand ved undervejs.
- Ved servering vendes hakket, frisk oregano i. Smag til med salt og peber og spis med godt brød og creme fraiche til.