Attika Shah
SPONSORERET indhold

"Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde, er en rulle sytråd"

Iværksætter Attika Shah er med årene blevet bedre til at prioritere de selvkærlige skønhedsritualer, hun engang udførte i al hast, mens hun gjorde rent i badet. De består bl.a. af produkter med arganolie, ansigtsmasker, masser af fugt og ja … sytråd!

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
06. apr. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgen starter med… at jeg sørger for ikke at stresse. Morgenerne er vigtige for mig, for de sætter standarten for dagen, så jeg vil gerne have god tid til at nyde min kaffe, tage dybe vejrtrækninger og læse et ”daily quote”, der sætter stemningen for resten af dagen. Derefter får jeg sendt børnene godt afsted i skole, og så er jeg klar til at gå i gang med dagen.

At pleje min hud er for mig… en selvkærlig gerning. Det er utroligt vigtigt i min hverdag, hvor jeg har mange bolde i luften, at jeg lige tager mig tid morgen og aften til at få gjort noget godt for mig selv og min hud. Jeg var ikke god til det før i tiden overhovedet, og jeg har været heldig med en ren hud, men med alderen og tiden lærer man, hvor meget det betyder for ens velvære at pleje sig selv.

LÆS OGSÅ: "Mit bedste skønhedstip har jeg fået af min farfar"

Nu har jeg gjort det til et hyggeligt ritual, hvor jeg tænder et lille stearinlys og lægger en ansigtsmaske. Jeg husker de dage, hvor min ”wellness”-rutine skulle foregå, mens jeg stod i badet og havde Ajax Kalkfjerner i hånden og gjorde rent samtidig med, at jeg lige skulle nå badet og måske en hurtig ansigtsmaske. Det sker ikke igen…

Min makeuprutine… starter altid med, at jeg fugter huden med min ansigtsmist Life fra Dior. Det efterfølges af Minéral 89 Serum fra Vichy og så en dagcreme med solfaktor. Her veksler jeg imellem Murad E-Shield Essential-C Day Moisture spf 30 og Vichy Liftactiv Collagen Specialist Fluid spf 25. Derefter skal jeg altid have lidt arganolie fra Esha Khamo på, for jeg elsker et glødende look.

Endelig en lille smule foundation og lidt blush på kinderne. Til events og fester går jeg selvfølglig lidt mere amok med makeuppen. Jeg har de seneste år fået lavet vippeextensions, og det elsker jeg virkelig. Jeg sparer en del tid om morgenen, og jeg føler stadig, at jeg ser frisk ud.

LÆS OGSÅ: Sisse Sejr-Nørgaard: "Jeg bakser lige lidt med at føle mig smuk for tiden"

De bedste dufte er… de to samme dufte, som jeg har brugt i over 10 år. Det er Chanel Coco Mademoiselle og Chanel Chance eau Tendre. Jeg veksler imellem de to til sommer og vinter; den ene duft har lidt dybere noter, og den anden er lidt lettere i duften.

Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde, er… en rulle sytråd. Der er stadig mange, der spørger, hvorfor jeg har sytråd stående, men hvordan skal jeg ellers fikse mine bryn eller overlæben? Det er simpelthen den bedste og mest præcise metode, man kan fjerne de små uønskede hår med. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse og præcision, men med mine pakistanske gener så ligger det at ”threade” nærmest i blodet.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være... at lade de bryn være! Hvorfor var det, at vi alle skulle overplukke dem i sin tid? Men ellers synes jeg, at jeg var ret fornuftig. Man brugte jo ikke den vilde makeup og skønhedsprodukter som teenager dengang.

LÆS OGSÅ: "Jeg brugte alt for mange teenageår på at sammenligne"

Den alder, jeg har nu, er… den bedste. Jeg har aldrig hvilet så meget i mig selv. Jeg har både nået en del i min karriere, jeg har to fantastiske børn og en soulmate, der altid er ved min side, og jeg føler, at livet stadig er fyldt med en masse gode ting. Jeg har lært at vende dårlige situationer til gode og har fået en lidt større pyt-knap end før.

Attika Shahs favoritter: 

Stress Fix Body Lotion.jpg

Hverdagsfavorit

Stress-Fix Body Lotion, Aveda, 330 kr.

EshaKhamo-Argan-Peeling.jpg

Marokkansk peeling 

Den marokkanske arganpeeling er også fra Esha Khamo og en absolut favorit. Den har gjort underværker for min hud. Argan Peeling, Esha Khamo, 185 kr.

Lavender-Oil.jpg

Det bedste tip

... jeg nogensinde har fået, er fra min gamle kollega. Hun sagde, at uanset hvad man stresser over, så kan tre dybe indåndinger med lavendelolie virkelig gøre underværker. Eller bare et par dråber æterisk olie på brusebadets gulv, inden man hopper i badet. Giv det et par minutter, så duften udvikler sig, og oplev den spalignende fornemmelse, hele herligheden giver. Æterisk Lavendel Olie, Sard, 150 kr.

water-mist-dior.jpg

Ansigtsmist

Jeg har den altid i tasken, og særligt på lange arbejdsdage er den så dejlig at friske op med. Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist, Dior, 275 kr.

olaplex.jpg

Frisørens hemmelighed

Olaplex-serien er et must i mit skab. Jeg har fået lysnet mit hår en del de seneste par år, og det er nok Olaplexserien, der har sørget for, at håret stadig ser sundt ud. Jeg har flere venner, der er frisører, og jeg er selv uddannet frisør i sin tid, så det er vigtigt for mig at få plejet håret ordentligt. Hair Perfector No 3, Olaplex, 250 kr.

EshaKhamo-ArganOlie-Pure.jpg

Universalolie

Denne olie kommer jeg både i ansigtet og i hårspidserne morgen og aften. Den er genial og min absolutte favorit. Jeg kan ikke undvære den, og selv på en dag hvor jeg ikke har lyst til noget makeup i ansigtet, så er det nok med denne olie til at give glød. Argan Olie, Esha Khamo, 175 kr.

Anbefalet til dig