Cara har gjort det igen - fået en skør tatovering
SPONSORERET indhold

Cara har gjort det igen - fået en skør tatovering

Den populære britiske model Cara Delevingne gør det igen. Hun har netop delt et billede på sin Instagram profil af sin nyeste tatovering.

Foto: Instagram
08. sep. 2014 | Mode | Eurowoman

Selvironi er foruden barnlig charme og buskede bryn uløseligt forbundet med én af tidens mest populære topmodeller, Cara Delevingne, hvis CV tæller imponerende jobs – snart også skuespillerinde.

Men fascinationen omkring den sprudlende model består langt fra kun i hendes udseende og de mange grimasser, hun skærer, men også de valg, hun tager i forhold til tøj (det er vel de færreste, der har glemt hendes store forkærlighed for plyssede onesies?) og stil, der blandt andet består af en lang række små tatoveringer. 

Cara har ud fra billedet på sin instagramprofil at dømme været endnu en tur under nålen og fået permanent blæk under foden, og hvad vi kan tælle os frem til må være den 15. tatovering. 


"Bacon... " står der og i modsætning til de øvrige mere synlige tatoveringer, der blandt andet inkluderer et løvehoved på pegefingeren og et hjerte på lillefingeren, kunne man forestille sig, at Caras modelbureau vil se mere mildt på denne. Den ikke er nemlig ikke synlig og sætter dermed ikke hendes karriere på catwalken over styr, som hun ellers havde fået besked på, at flere tatoveringer ville gøre tilbage i august – hvem ved, måske hun lyttede... lidt. 

Tatoveringen er lavet hos tattoshoppen Bang Bang NYC, der har gjort det til et speciale at forevige deres værker på kendte – blandt andet Rihanna, Miley Cyrus og Rita Ora og som også står bag den imponerende løve på Cara pegefinger. 

 

Går du i tattootanker, så læg et smut forbi denne blog.

Anbefalet til dig