GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Gaver til en teenager: 15 under 500 kr. – udvalgt af en teenager
Foto: Rasmus Weng Karlsen Anna of The North for Eurowoman.

Gaver til en teenager: 15 under 500 kr. – udvalgt af en teenager

Savner du også inspiration til, hvad der vil bringe glæde hos en teenager, så læs med. Vi har nemlig spurgt snart 16-årige Clara om hjælp.

De befinder sig midt imellem barn og voksen, og med det følger en masse overvejelser, tanker og følelser. Derfor fortjener de kære teenagere lidt ekstra kærlighed.

Læs også: 13 nytårskjoler under 600 kroner, der vil få dig til at lyse op på dansegulvet

Vi har bedt snart 16-årige Clara Klitgaard Permin udvælge 15 ønsker, der vil bringe lykke med et budget på maks 500 kroner, og du kan tro, at der er noget for enhver smag – uanset om du søger noget til hendes vindueskarm eller har lyst til at glæde hende på daglig basis med en god duft.

Her kommer Clara Klitgaard Permins bud på 15 gaver til en teenager – under 500 kroner:

1-Clean-parfume.jpg

Den dejligste duft

En rigtig lækker og frisk duft, som holder hele dagen. Flasken har et megaflot design, hvilket gør, at den også pynter på værelset, f.eks. ved siden af en plante.

Parfume, Clean, hos Matas, 400 kr. 

2-Fenty-beauty.jpg

Skinnende læber!

Denne lipgloss giver et rigtig flot shine til læberne og er ikke klistret. Den tilpasser sig til din læbefarve. Den er helt unik, da den jo ser forskelligt ud på alle. Den har glimmer i sig, men det fordeler sig rigtig flot på læberne.

Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, Fenty Beauty, hos Sephora, 140 kr. 

3-jane-kønig-ring.jpg

Fint og flettet til fingrene

Den er vildt flot og passer til næsten alt. Jeg kan bedst lide den i guld, men den fås også i sølv, guld, rosenguld og sterlingsølv. Den er rart at have på fingeren, den generer ikke, så man kan sagtens sove med den.

Fletring, Jane Kønig, 400 kr. 

4-Taske.jpg

 

Cool gennemsigtig taske

Tasken er megapæn og praktisk til at finde sine ting, fordi den er gennemsigtig. Gennemsigtige tasker er hotte på modefronten, og jeg synes, at den fra Becksöndergaard er den fedeste, fordi den har de røde detaljer.

Gennemsigtig taske Beck Söndergaard, 499 kr. 

5-tromborg.jpg

Dine læber bliver bløde som aldrig før

Denne her er den bedste læbepomade, jeg har prøvet. Specielt til vinter, når det er koldt. Den er også god, fordi den reparerer, hvis dine læber allerede er tørre og sprukne. Selv om æsken er lille, holder den længe og sørger for, at dine læber er silkebløde.

Lip Cure, Tromborg, hos Matas, 150 kr. 

6-bog.jpg

En god bog til juleferien

Jeg synes, forsiden virker fængende, og jeg har hørt, at det er en god ungdomsbog. Forfatteren Nicola Yoon har også skrevet bogen ’Alt eller intet’, og derfor fik jeg lyst til at læse andre bøger, hun har skrevet. Især efter, jeg hørte jeg fra en veninde, at ’Solen er også en stjerne’ skulle være vildt god.

Solen er også en stjerne, Nicola Yoon, Carlsen, hos Bog&Idé, 150 kr. 

7-day.jpg

Praktisk og pæn

Jeg har selv toilettasken her, og der er plads til vildt meget. Den kan rumme både makeup, shampoo, balsam og tandbørste, så den er god til en weekendtur, men også til en længere rejse.

Toilettaske, Day, hos Magasin, 179 kr. 

8-cover.jpg

Flot beskyttelse til mobilen

Ideal of Sweden har mange flotte covere, og du kan helt sikkert finde et til lige din stil i udvalget. Coveret er også i god kvalitet, så det holder længe uden at gå i stykker. Det er også ideelt til et spejl-selfie til Instagram. Det kan fås til alle iPhones.

Cover, Ideal of Sweden, hos Magasin, 249 kr. 

9-dyftlys.jpg

Duft og stemning til værelset

Det er lækkert at have duftlys på dit værelse, specielt hvis du skal have gæster, for de giver ud over en dejlig duft også en god stemning. Jeg ønsker mig et fra Skandinavisk, fordi de har klassisk og pænt look, så de passer flot ind på alle værelser. Denne version, Hav, ønsker jeg mig, fordi den har en frisk duft.

Duftlys, Skandinavisk, 190 g, hos Illums Bolighus, 279 kr.

10-smykke-hogm.jpg

Bakke til smykkerne

Hold styr på dine smykker, så de ikke bliver væk, med en bakke eller et skrin. Denne bakke fra H&M Home er vildt pæn og vil pynte på skrivebordet eller natbordet. Det ser altid pænt ud, når alle ens smykker ligger flot på række.

Smykkebakke, H&M Home, H&M, 129 kr. 

11-strik.jpg

 

Varm striktrøje

Skøn varm striktrøje til de kolde vinterdage. Den er fed til et par jeans og nogle lækre vinterstøvler. Jeg er vild med den lækre lyse farve og det fine mønster, der giver lidt ekstra til et stykke tøj, der ellers kan være lidt kedeligt.

Striktrøje, Only, hos Boozt, 229 kr. 

12-jeans.jpg

Fede jeans

Alle elsker jeans, og de her har en vildt flot farve, som passer til alt. Jeg vil bruge den til en fed striktrøje og et par lækre støvler til vinter, og til sommer med en fed T-shirt og nogle fede sneaks eller sandaler.

Jeans, Zara, 449 kr. 

13-kaktus.jpg

Dekorativt til vindueskarmen

Skøn kaktuspynt til værelset. De er flotte både sammen, men også hver for sig. Jeg ville stille dem alle sammen i en vindueskarm, gerne ved siden af en plante, et dufltlys eller en pæn parfumeflaske.

Kaktuspynt, Hay, hos Designdelicatessen, 499 kr. 

14-hay-glas.jpg

Styr på tiden

Lækkert timeglas fra Hay, som er pænt som pynt, men også kan bruges til at holde øje med tiden. F.eks. hvis man kun har 15 minutter til at komme ud ad døren, kan man sætte timeglasset. Jeg ville stille det et sted på mit værelse, hvor jeg nemt kan komme til det, men det stadig ser pænt ud, f.eks. på mit skrivebord eller en kommode.

Timeglas, Hay, 15 minutter, hos Casanova, 129 kr. 

15-Hånd.jpg

Giv en hånd til dine smykker

En træhånd er vildt pæn, og det er også meget sjovt at indstille den på forskellige måder. Men den er meget praktisk til f.eks. smykker.

Træhånd, Hay, hos Moodings, 125 kr. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver og Gaver til hende