Kjolen til den store dag
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Brudesalonen Kennedys, Buch Couture, Hannemann Made to wear, Krøyers Brudekjoler, Le Gance, Lykke Brudekjoler & Wedding Deluxe.

Kjolen til den store dag

Brudens ankomst til kirken er et af de helt store øjeblikke på den store dag. Det er det øjeblik, vi har drømt om, siden vi mødte vores livs udkårne.

At udvælge sin brudekjole er derfor en af de helt store og vigtige beslutninger, når du skal forberede dig til dit bryllup.

Med hvad skal du gå efter. Det stilrene og elegante. Eller det romantiske. Eller skal det være en kjole med kant, så du måske viser mere af din personlighed. Vi har samlet syv brudekjoleforretninger, som kan inspirere dig til at finde kjolen til den store dag.

Unik brudekjole til lige præcis dig
buch_couture_brudekjole.jpgAlle brude er unikke, og fortjener at blive set som den de er. 

Nina Buch designer hver enkelt brudekjole sammen med den kommende brud, så bruden får lige præcis den kjole hun drømmer om og i de bedste materialer. Alle kjoler bliver skræddersyet med respekt for de håndværksmæssige traditioner, så design, lækre silker og elegante blonder bliver forenet til drømmekjoler, der passer perfekt til den enkeltes bruds former. 

Derfor ser Buch Coutures kjoler ikke bare godt ud, men de føles som en drøm, så du bliver set, som den du er på din bryllupsdag. 

Køb eller lej elegante og luksuriøse brudekjoler
legance-brudekjole-23.jpgLe Gance er Danmarks nye fashionbrand, som er specialiseret i skræddersyede brudekjoler. Vi sætter en ære i at kunne lave de smukkeste kjoler til vores kunder, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, eksklusivitet eller kundeservice. 

Få syet en unik og smuk brudekjole, der er skræddersyet specielt til dig. Priser: Fra 7.000 kr. 

Eller lej en af vores elegante og luksuriøse brudekjoler fra vores showroom og sammensæt accessories, der vil komplimentere din brudekjole. Priser: Fra 4.995 kr.

Besøg vores showroom eller ring til os, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige kjole til din store dag.

Find Le Gance på Overgade 55, st. 5000 Odense C 

Danmarks eneste forhandler af Randy Fenoli – kendt fra ”Say Yes To The Dress”
Kennedys_alex_fra_randy_fenoli_kr._16.jpg
Randy Fenoli, elsket og kendt fra det amerikanske TV-show ”Say Yes To The Dress”, har endelig selv designet den perfekte kollektion af brudekjoler, The Silver Spring Collection. 

Som eneste forhandler i Danmark er det Brudesalonen Kennedys, Randy Fenoli personligt har valgt til at præsentere sine smukke brudekjoler. 

Brudesalonen Kennedys har eksisteret i 37 år og er kendt for den personlige service, eget skrædderi og den smukke forretning.

Her får man sit eget private prøveværelse at prøve kjolerne i, hvor der er plads til mor, søster og veninder samt masser af lyserødt boblevand og chokolade til alle.

Brudekjoler inspireret af eventyrverdenenhannemann_20190919_162017.jpgLea Hannemann er uddannet dameskrædder og modelkonstruktør og har altid drømt at lave sin egen kollektion. Og her i september 2019 skete det så.

Det at designe en kjole på tegneblokken, for så at se den færdig på ginen, er så en eventyrlig rejse, som hun slet ikke kan få nok af.

Leas egne kjoledesigns er inspireret af eventyrverdenen med et tvist af rå kant. Hun elsker den dybe rygudskæring, de franske blonder og stenene, der glitrer. Du vil altid kunne finde detaljerede brudekjoler, men også de helt yndefulde lette brudekjoler i Hannemann design.

Hvis man ønsker at få syet sit eget design eller sætte sit eget præg på kjolen, er det også muligt. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Drømmen starter med en uforglemmelig skøn brudekjole
Kroyers1018-7985.jpgI Krøyer´s showroom er dit private hjerterum, hele brudesalonen er din og du vil sammen med dine nærmeste kunne nyde enhver stund, grine og græde, så højt. som I ønsker, helt uden at føle begrænsning, hensyn eller en blufærdighed over for andre.

Din vej til alteret starter med en drøm om at møde din livsledsager i en uforglemmelig skøn kjole og her hos os kan du forevige minder i en smuk Krøyer’s drømmekjole. Alle stunder skal være uforglemmelige.

Krøyer`s Brudekjoler er stolte over vores smukke og yndefulde udvalg af nøje udvalgte designerkjoler fra de største og mest anerkendte bridal couture huse verden over.

Make us a chaptor in your love story

Alt hvad et brudehjerte kan begære
Lykke_Morilee_5570_front-03.jpgSkal du giftes, så gå ikke glip af et besøg hos Lykke Brudekjoler.

Hos os handler det om dig. Vi har et kæmpe udvalg af de skønneste brudekjoler. Vores priser ligger fra 3.500 – 20.000.

Ud over det, så er vores outlet afdeling også et besøg værd. Kom og se vores store udvalg af tilbehør, vi har alt hvad et brudehjerte kan ønske sig.

Hvis du ikke er selve bruden, så har vi også en masse smukke fest og galla kjoler.

Tjek os på vores hjemmeside www.lykke-brudekjoler.dk og se et udsnit af de mange kjoler, som vi har i butikken.

Book en tid, vi har åben, når du har tid.

Brudekjoler med kantWD_tigris.jpg

WeddingDeluxe har 3 brudekjole butikker fordelt på hele Sjælland, brudekjoler der skiller sig ud fra de andre danske brudekjolebutikker.

Når det kommer til brudekjoler, kan vi kalde dem for specialdesignede kjoler, der er pyntet med mange Swarovski-krystaller. Eller hvad med en som er i 2 dele og 2 farver? 

I dag præsenterer WeddingDeluxe designere og eksklusive og anderledes brudekjoler. Et eksempel på dette kunne være en klar tylkjole broderet med blonder. 

Brudekjolerne ligger prismæssigt mellem 1.500 - 13.000 kr.

WeddingDeluxe fører kun brudekjoler, som bliver produceret i Europa under miljø og arbejdsmæssige gode forhold.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bryllup, Parforhold og Kjoler