tatoveringer blog
SPONSORERET indhold

Her er tattoobloggen, vi elsker

På den succesfulde blog Tattoologist står 23-årige Natalie Hanks ved roret. En halvt engelsk, halvt kinesisk pige med rødder i både London og Hongkong og med en forkærlighed for fine, feminine tatoveringer, som hun samler og deler i fine buketter på sin blog.

Foto: Natalie Hanks, Mille (Oslo), Victoriix
03. sep. 2014 | Mode | Eurowoman

Billederne, som læserne blandt andet selv indsender, er inddelt i temaer som fugle, pile, ord eller håndled, arme og ryg. Tattoologist er for dig, der søger inspiration til en mindre tatovering, som er ved at kløjes i de typiske inspirationsbilleder af kunstneriske udfoldelser over en hel ryg eller lår. Her er det den diskrete streg og simple æstetik, der er i højsædet. Vi har taget en snak med Natalie om tidens strømninger og hendes store passion.

Hvorfor startede du bloggen?
Jeg startede den, fordi jeg var virkelig optaget af tatoveringer og gerne ville have en nem måde at vise mine venner de inspirerende tatoveringer, jeg havde fundet. Så jeg startede bloggen og oploadede billederne for at dele dem med mine venner. Jeg har altid elsket at samle på og organisere billeder.

Hvordan vil du karakterisere tatoveringerne på bloggen?
Jeg synes, at tatoveringerne er meget simple og minimalistiske. De fleste af dem er små og lavet med sort blæk. Der er virkelig mange forskellige stilarter og genrer, når det kommer til tatoveringer, og bloggen dækker så én af de mange stilarter.

Hvad er din ambition for bloggen?
Jeg tror egentlig ikke, jeg har nogen ambitioner for bloggen så længe den fortsat inspirerer læsere, hvilket er årsagen til, at jeg startede den til at begynde med. Jeg er for nyligt dykket ned i andre områder af blogosfæren; jeg har startet min egen modeblog. Jeg nyder at skabe mit eget indhold her og ser det vokse.
http://nocigarmagazine.com/nataliehanks/

Hvis du skal dømme ud fra billederne, der bliver sendt til dig, hvilke tre trends vil du så vurdere er størst for tiden?
1 Den største tendens er citater. Der er virkelig mange tatoveringer med ord og hovedsagligt citater.

2 Fritidsinteresser. Alt lige fra en kameratatovering, fordi de dyrker fotografi, til bølger, fordi de godt kan lide at surfe.

3 Kærlighed. Folk har tendens til at få glade og positive ting tatoveret. Kærlighed er den mest populære, hvad end det er et simpel hjerte eller matchende tatoveringer med den, man elsker.

Hvilken tatovering er den bedste / mest originale / flotte tatovering, du har fået tilsendt?

Det er et virkeligt svært spørgsmål. De tatoveringer, som jeg synes er flotteste er måske ikke de mest originale, og der er virkeligt mange at vælge i mellem. Jeg har en favoritkategori på bloggen, som mangler at blive opdateret. Og så poster jeg mine favoritter på Instragram; @tattoologistofficial.

Hvilke steder er efter din overbevisning de mest populære steder på kroppen at blive tatoveret?
Det, tror jeg, er håndleddet og ribbenene. Begge steder kan du dække til, hvis du vil.

Hvad har overrasket dig mest ved at drive bloggen?
Hvor vanedannende det er. Jeg er meget striks, når det kommer til min blog. Jeg sikrer mig, at jeg altid får postet – lige meget hvad! Og nu hvor jeg så også har startet min egen modeblog, så tager det en stor del af min tid. Jeg har blogget i fem år, og jeg elsker det stadig og er enormt taknemmelig for alle læserne, som støtter og læser bloggen.

Har du et godt råd til læsere, der prøver at finde ud af, hvad de skal have tatoveret?
Tag dig tid til at finde ud af, hvad du gerne vil have. Og tænk så over det lidt mere. Den skal være der resten af livet, så tag dig tid og vær sikker på, du vil elske den!

LÆS OGSÅ på ALTfordamerne.dk: Ugens Blog: Sådan får du lækker hverdagsstil på budget