5 genveje til færre kalorier

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Bodylab, Ration World, Eatsmart365, Greenwitch & Plenny.dk

5 genveje til færre kalorier

Færre kalorier i hverdagen - på den nemme måde? Se med her, og få inspiration til alt lige fra vitaminrige shakes til lækre snackbarer og smoothies propfyldt med gode grøntsager.

Når hverdagen kører for fulde drøn, eller weekenden bruges på farten, kan det være svært altid at træffe sunde valg. Men det bliver en hel del lettere, hvis du har de gode alternativer lige ved hånden, når sulten melder sig. Især hvis de ovenikøbet er klar til at spise eller drikke på ingen tid.

Netop det er idéen med måltidserstatninger, og i dag findes de ikke bare i én, men et væld af forskellige varianter, så du kan finde lige præcis den slags, der passer bedst til dig.

Bodylab - Vægtkontrol i sund balance

Ration World - Snack-baren din krop ville vælge!

Eatsmart365 - Håndlavet af tidligere NOMA-kok

Greenwitch - Dagens grøntsager - på den nemme måde

Plenny.dk - Sund hverdagsmad i en ruf

Vægtkontrol i sund balance

Det er ikke altid nemt at spise sundt og varieret i en travl hverdag. Derfor har Bodylab udviklet en nærende og supervelsmagende shake, der er perfekt som måltidserstatning på dage, hvor du har brug for hjælp til at tage det fornuftige valg – fx fordi du ikke lige nåede morgenmaden i farten.

Bodylabs Diet Shake indeholder kun et minimum af kalorier, men giver dig alle de vigtigste vitaminer, mineraler, fibre og proteiner, som kroppen har brug for. Shaken kan bruges til et 1-2 af dagens måltider og bør altså ikke erstatte hele dagens kost. Du kan f.eks. erstatte din morgen- og middagsmad med Bodylab Diet Shake og spise et almindeligt måltid om aftenen.

Få mere inspiration på Bodylab’s Instagram

Snack-baren din krop ville vælge!

Der er allerede en del, som har smagt de skønne Ration-barer, der kan købes landet over. Men det er nok de færreste, som har fulgt dem på Instagram, da de, indtil for nylig, ikke har været specielt aktive.

Det må man dog sige, at de er blevet med deres nye univers, som er både kreativt og fyldt med masser af inspiration. Bliv fristet af de mange smagsvarianter, og følg med når der bliver tilføjet nye, lækre favoritter til sortimentet – alt sammen gennem sjove og legende posts og stories.

Det er helt sikkert en rejse, der er spændende at følge med i. Og så smager deres barer helt fantastisk!

Håndlavet af tidligere NOMA-kok

Eatsmart365 er dansk mad-iværksætteri med en mission om at gøre det nemt at spise sundt. Alle produkter håndlaves af den tidligere NOMA-kok Jens Jepson og er 100% naturlige måltidserstatninger – med 31 vitaminer og mineraler.

Brandet har taget et bevidst valg om ikke at benytte kunstige ingredienser eller smagsaromaer. De sunde shakes er plantebaserede, uden laktose og indeholder mange kostfibre, så du oplever en lang mæthedsfornemmelse.

Eatsmart365 er et godt alternativ til et måltid i en travl hverdag - eller før/efter sport. Et måltid, du kan nyde med god samvittighed, samtidig med at du let kan holde øje med dit kalorieindtag.

Se også med på EatSmart365’s Instagram, hvor de løbende deler nyheder og inspiration.

Dagens grøntsager - på den nemme måde

Greenwitch laver 100% økologiske, ubehandlede og friske grøntsagssmoothies - leveret lige til din hoveddør hver uge. Hver flaske (500 ml) indeholder over 200 g grøntsager og max et stk. frugt. Fordi sundhed skal være nemt, så du har mere tid til alt det andet i livet, der gør dig glad.

Indtil videre kan du vælge mellem fem forskellige grøntsagssmoothies, så du ikke bare får dine daglige grøntsager én dag, men også kan indtage varieret grønt i løbet af hele ugen.

Få mere inspiration til en grøn og god hverdag på Greentwitch’s Instagram.

Sund hverdagsmad i en ruf

Plenny.dk er den danske, familiedrevne forhandler af de populære måltidserstatningsprodukter med et væld af spændende smage. Alle produkterne indeholder 100% komplette næringsprofiler, ligesom ingredienserne er bæredygtige og naturlige. Eksempelvis bruges der rigtig frugt som smagsstof.

Plenny begyndte med den klassiske Plenny Shake, der sikrer et komplet måltid på få minutter, nøjagtigt tilpasset det ønskede kalorieindtag. Siden er mange produkter kommet til - fx de populære Plenny Bars, hvor særligt den lækre Karamel & Havsalt er en storfavorit.

Følg også med på Plennys Instagram, hvor du finder tips til sund måltidserstatning, nyheder om spændende produkter og meget andet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Slankekur, Vægttab, Forbrænding og Kalorier