Disney Magic Run
Foto: Disney PR

Disney Magic Run

FIT LIVING tester: Et eventyrligt løb for hele familien

Motionsløb behøver langt fra at være kedeligt eller elitært. FIT LIVINGs chefredaktør har været en tur i Disneyland Paris for i anledning af deres 25 års jubilæum, som blev fejret med motionsløb for hele familien.

Drømmer du om en magisk løbeoplevelse? Så har vi fundet løbet til dig. Disneyland Paris har nemlig deres magic run, hvor du har mulighed for at lufte løbeskoene til et eventyrligt løb. Løbet er for både begyndere som hardcore løbere. Der er løb for hele familien: 1k familieløb, 5k familieløb og 10k samt halvmarathon for de mere ambitiøse.

Uanset hvad du vælger får du mulighed for at opleve Disneyland Paris på en unik og anderledes måde. Du løber nemlig i den lukkede forlystelsespark igennem de smukkeste prinsesseslotte, og du møder naturligvis alle de forskellige Disney figurer undervejs, hvor du kan stoppe op og få taget billede med dem.

Det var på alle måder en sjov og anderledes måde at løbe et motionsløb på. Det handler nemlig ikke nødvendigvis om at komme først, men i stedet er det et løb for dig, der gerne vil have det sjovt. Og har du en prinsessedrøm, som du gerne vil have udlevet, er det her, du kan gøre det. De fleste løbere klæder sig nemlig ud i sjove Disney kostumer, hvilket er med til at skabe en endnu mere eventyrlig stemning.

Vi løb 10k, hvilket fandt sted kl. 7 lørdag morgen, og det var derfor et helt mørkt og koldt Disneyland, vi mødte op til. Men da løbet kom i gang, udsprang der sig en fest uden lige. Det er uden tvivl et af de mest magiske og eventyrlige løb, som vi til dags dato har deltaget i.

Læs mere om næste års Disney Magic Run, der finder sted 20.-23. september 2018 

Se, hvad vi ellers skriver om: Løb