Christina Bjørn
SPONSORERET indhold

Få P3-vært Christina Bjørns sunde tip

Travl og småsulten på samme tid? Få radiovært Christina Bjørns tre favoritter, når det kommer til at få stillet den lille sult i en travl tid.

Af:: Jo Brand Foto: Agnete Schlichtkrull, DR
20. mar. 2013 | Sundhed | ALT for damerne

Christina Bjørn er 29 år og bor på Østerbro i København. Hun har tidligere været medvært på DR's Husk Lige Tandbørsten. I dag er hun vært på radioprogrammet WeekendMorgen på P3 og arbejder derudover som tekstforfatter på reklamebureauet SprayCph. Desuden er hun uddannet fitnessinstruktør og næsten færdig med uddannelsen til kostvejleder, så hun ved faktisk hvordan den perfekte sunde snacks ser ud – her er hendes tre favoritter i øjeblikket:

1. Cheasy har en serie yoghurter med 0,1 procents fedt, der ikke er så "ulovlige", når du hurtigt skal have et eller andet. Og den med skovbær smager vildt godt. Har du rigtig travlt, kan du faktisk godt drikke den direkte fra kartonen og så bare skrue skruelåget på bagefter. Det kan godt være, at du ikke ser så charmerende ud, men du bliver mæt.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen: Derfor løber jeg

2. Økologiske gulerødder med skræl. Grunden til, at du ikke skal skrælle dem er, at der findes to gode stoffer i gulerødder, som samarbejder, og det ene sidder i skrællen og det andet i selve guleroden, så du mister faktisk noget af det sunde ved at skrælle den.

3. Hvis du har en smule tid til at tilberede maden, så prøv æblestykker drysset med lidt kanel eller agurkestænger og rød peber med gravad laks omkring.