Julie Ølgaard
Foto: PR Julie R. Ølgaard er 31 år og bor med sin kæreste, skiløberen Gustav Muus, i København. Hun er bl.a. aktuel i forestillingen ”Hjælp” på teatret Sorte Hest fra 15. marts til 25. april. Se mere på Julierolgaard.dk.

Julie Ølgaard: Sådan bliver jeg fit

Seks dage om ugen med sund kost, et flittigt brugt fitnessmedlemskab og en enkelt snydedag er skuespilleren Julie R. Ølgaards opskrift på en sund uge.

MANDAG:
Jeg starter morgenen med hvide bønner med champignon og tomater ristet på panden. Bagefter tager jeg i træningscentret Well-Come fitness. I dag boksetræner jeg med min træner Ashira Oure, der er tidligere verdensmester. Jeg har boksetrænet i fire år – det giver god kondition samtidig med, at jeg får muskler og en følelse af at kunne forsvare mig selv. Senere på dagen bliver de optagelser, jeg skulle til, aflyst, så jeg tager også en pilatestime. Om aftenen er jeg til filmpremiere med min kæreste, hvor jeg spiser sukkerfri Läkerol med seasalt – jeg prøver at undgå slik i hverdagene.


Kortet der bliver flittigt brugt: Medlemskort med ubegrænset adgang til fitness, hold og CrossFitt, Well Come, 600 kr. pr. måned. Medlemskab inklusive spa, 1.250 kr. pr. måned.

TIRSDAG:
Efter morgenmaden tager jeg i træningscentret og træner crossfit med personlig træner. Jeg træner meget i denne uge og spiser lidt sundere, end jeg plejer, da jeg skal være klar til en rolle. Jeg bruger principperne i bogen The 4-hour body. Den er lidt ekstrem, men den har den regel, at man har en snydedag om ugen, hvor man må spise, hvad man vil – det kan jeg godt lide!


Bogen der giver lov til en ugentlig snydedag:
The 4-hour body, Saxo.com, 210 kr.

LÆS OGSÅ: Ernæringseksperten: Her er mine tre ultimative råd

ONSDAG:
Efter at have været til møde med en producer, går jeg tur med min veninde og min hund, Carlo, i halvanden time. Om aftenen skriver jeg på min blog samt på et oplæg til et filmmanuskript og et manuskript til en tv-serie. Imens drikker jeg verdens bedste te: rooibos med vanilje fra Perch. Jeg har drukket den i ti år, og vender altid tilbage til den.


Favoritteen gennem 10 år: Cape Townblend med Rooibos Vanille, 125 gram, A.C. Perch's thehandel, 75 kr.

TORSDAG:

Jeg tager i træningscentret, hvor jeg bl.a. styrketræner og løber. Jeg hader egentlig at løbe, men jeg gør det, når jeg har sat mig for det. I dag løber jeg 20 minutters intervalløb på løbebåndet. Om eftermiddagen lægger jeg stemme til en tegnefilm (jeg er en af Klokkeblomsts veninder), og bagefter spiser jeg middag på re-staurant Pastis i det indre København. Jeg holder mig til kød og grøntsager – og masser af rødvin! En af grundene til, at jeg træner så meget, er, at det giver plads til det sjove.

LÆS OGSÅ: Få diætistens tre bedste kostråd

FREDAG:
Om formiddagen er jeg til spinning og derefter træning med kettlebells. Bagefter går jeg i spa, hvor jeg kommer jeg helt ned i tempo, hvilket er godt, da jeg senere har et vigtigt møde om nogle fremtidige projekter.

LØRDAG:
I dag er det min snydedag, så jeg spiser boller med ost og en frøsnapper til morgenmad. Senere går jeg tur med min kæreste og hunden i Bernstorffsparken i Charlottenlund nord for København – og der skal gå-kaffe til! Bagefter lokker min veninde mig med til bikram yoga – det er en udfordring for mig med det langsomme tempo, for jeg kan bedst lide, når det går lidt hurtigt.

Det søde uden sukker...Licorice seasalt, Läkerol, 11,25 kr.

SØNDAG:
I går planlagde jeg at løbe rundt om søerne i København i dag – jeg skrev det faktisk ned i min kalender, så det gør jeg. Fra min lejlighed bliver det en tur på ni kilometer. Efter løbetur og bad, bruger jeg nogle cremer til kroppen fra Gerad's og glow serum fra Tromborg, sidstnævnte bruger jeg dagligt – enten som fugt under min creme eller som primer under makeup, hvis jeg skal ud.


Den daglige hudpleje: Glow Serum, Tromborg, 720 kr.

Vil du gerne tabe dig? Tilmeld dig vores slankeklub i dag