Michelle Kristensen
SPONSORERET indhold

Få en ny krop på fire uger med Michelle Kristensen

I Michelle Kristensens bog, Ny krop på 4 uger, får du bl.a. kostplaner og opskrifter ud fra hendes MK principper. Derudover åbner hun også op for sin egen personlige sundhedsrejse.

Af:: Susanne Knutzen Foto: Wichmann + Bendtsen
02. maj. 2019 | Sundhed | ALT.dk

”Jeg kender alle kampene fra mig selv. I de første 28 år af mit liv lå det absolut ikke i kortene, at det skulle blive mit arbejde og min passion at gøre danskerne sundere. Og slet ikke, at jeg en dag ville blive en person, som kunne inspirere tusindvis af kvinder og deres familier til at få et bedre liv og tabe sig. Folk omkring mig gættede nok snarere på, at jeg ville blive chefkonditor hos Bundgaards Bageri eller smagsdommer hos Steff Houlberg. Men måske er den baggrund en del af forklaringen på, at det næsten altid lykkes mig at gøre en forskel for andre mennesker: Jeg forstår, hvad de kæmper med.”

Sådan indleder sundhedsekspert Michelle Kristensen sin nye bog ”Ny krop på 4 uger”, der udkommer i dag d. 2. maj. En bog, der er fyldt med gode råd, kostplaner og madopskrifter, som alle tager udgangspunkt i MK principperne, der danner grundlaget for hendes MK bootcamps.

Læs også: Michelle Kristensen: Jeg har været tyndere, end jeg er i dag, men jeg blev ikke gladere af det

Udover en masse sunde tips åbner Michelle Kristensen også op for sin egen private sundhedsrejse. Den inkluderer bl.a., da hendes mor og far fik at vide, at de havde skabt et yderst dovent og mageligt barn, om at blive mobbet med at være for tyk og komme på sin første slankekur som 8 årig – kure som hun brugte de næste 20 år med at være på on/off.

”I håb om at opnå en helt urealistisk kropsform udsatte jeg mig selv for den ene fanatiske kur efter den anden. I perioder sagde jeg nej til fester og sociale arrangementer, og i gymnasiet havde jeg alverdens mærkelige madpakker med den første uge i hver måned. For det var typisk der, jeg startede på en ny kur, som maksimalt holdt i et par uger. Det resulterede naturligvis i en elevatorvægt uden lige i mine teenageår,” fortæller Michelle og fortsætter.

”Først da jeg fyldte 28 år, begyndte jeg at finde ro i en sund livsstil og acceptere de gener, jeg er født med. I september 2012 arrangerede jeg min første MK Bootcamp i Aars. En camp, som skulle vise sig at blive en altafgørende grundpille i mit liv og min virksomhed, og som indtil videre har haft betydning for over 10.000 danskeres liv,” fortæller Michelle Kristensen i sin nye bog.

Med baggrund i den viden, hun har samlet via sin bachelor i Idræt, sine fag på Human ernæring og sine erfaringer med de kvinder, der har været på hendes MK Camps, har hun skabt en ny og anderledes bog om vejen til sundhed, vægttab og et bedre kropsbillede. I stedet for løftede pegefingre blander hun fakta med fiktion til ’functional fiction’ i afsnittene om Store Sonja.

Store Sonja er en fiktiv person, som Michelle har stykket sammen af de personlighedstræk fra de campere, hun har hjulpet til at tabe sig på sine bootcamps gennem årene og sine egne personlige erfaringer. Store Sonja er IKKE tyk, men hun er 10 kg større end for et halvt år siden, hun kan ikke passe sit tøj længere og føler sig stor og fremmedgjort i sin krop.

”Sonja har besluttet sig for, at NU skal det være. Hun gider ikke føle sig som en fremmed i sin egen krop mere. Nu vil hun tabe sig og blive sund … Sonja skal starte på en fire ugers MK Bootcamp sammen med dig og mig. Store Sonja vil komme til at optræde i alle fire uger, vi skal igennem sammen. Uge for uge kan du følge med i, hvordan det går med hendes nye sunde livsstil, når hun følger min kostplan. Til sidst i bogen finder du alle opskrifterne på de sunde måltider, som smager godt og er helt simple at lave,” forklarer Michelle Kristensen.

Bogen henvender sig til dem, der drømmer om at lande i en krop, der har sagt farvel til kalorietælling, fremmedgørelse og sammenligning og atter kan passe de jeans, der pt ligger gemt bagest i skabet, fordi de er blevet for små.

Anbefalet til dig