10 måder at forføre din partner på
SPONSORERET indhold

10 måder at forføre din partner på

Ja du hørte rigtigt – kvinder skal også forføre, og vores mænd synes faktisk, det er super lækkert, at vi viser initiativ. Yourtango.com har opstillet 30 måder at forføre din partner på, og vi giver dig et udsnit af de 10 vigtigste forførelseshemmeligheder, så I kan få tændt op for gnisten i jeres parforhold.

Af:: Louise Wethke Buch Foto: All Over
30. apr. 2014 | Livsstil | ALT for damerne

Det er så lidt, der skal til
Noget så simpelt som at tage spændet eller elastikken ud af håret foran ham, mens du langsomt lader dit hår glide ned ad skuldrene. Det vil virke super pirrende for ham. Hold øjenkontakt med ham, mens du gør det, og sørg i det hele taget for at fastholde hans øjne engang imellem. Der er ikke noget så intenst som øjenkontakt. Og når du er i gang så bid sammen om din underlæbe. Mænd synes, at vores mund er super sexet, så udnyt det og træk opmærksomheden i den retning.

Tag rødt på
Glem alt om den lille sorte og hop i stedet i den lille røde. Farven rød tænder et dyrisk instinkt i mænd.

Tag ham med på shopping  
Ja, du hørte rigtigt – shopping kan faktisk godt være pirrende for din partner. Altså undertøjsshopping! Hold det op for ham, du selv synes er frækt, prøv det på og lad ham kigge lidt med i prøverummet. Det vil gøre ham sindssyg at vide, at han ikke kan få dig lige nu og her.

LÆS OGSÅ: Her er de 10 bedste flirte-tricks - eller hvad?

Giv ham en gave, der minder om dig
Det skal bare være en lille ting, han kan bruge på arbejdet med strenge instruktioner om, at han skal tænke på noget frækt om dig, hver gang han bruger den. Diktér selv en fræk detalje, han skal huske på, hver gang han tager gaven frem.

Send frække billeder
Ikke vulgære, men frække. Send et billede af, hvor kort din nederdel er, mens du er på arbejde eller et lækkert billede af dit ansigt med kig til din kavalergang. Når han åbner det midt i et møde, vil han ikke kunne tænke på andet end dig.

Dirty-talk
Det er lige meget, om I er på restaurant, til fest eller hjemme foran Tv-skærmen. Hvisk ham i øret, og fortæl, hvad du har lyst til at gøre ved ham lige nu. Hvis det er for grænseoverskridende at sige det til ham, så send en sms, mens han er på arbejde, og fortæl, hvad han kan forvente, når han kommer hjem.

LÆS OGSÅ:
Mænd: Sådan foretrækker vi jeres "busk"

Dril ham
Vent med at hoppe ned i sengen til ham, men bliv i stedet stående og klæd dig en lille smule af og rør ved dig selv. Stå der så længe du kan, mens han hungrer mere og mere efter dig. Du vil virke helt uopnåelig, når han ikke kan røre dig.

Fortæl og demonstrer
Når I er i sengen, skal du være ærlig og fortælle ham, hvad du gerne vil have, han skal gøre ved dig. Tag fat i hans hånd og vis ham præcist de steder, du gerne vil røres.

Giv og tag
Start med at give ham, hvad han gerne vil have, og tag det så fra ham igen. Så vil han stå tilbage og vil have endnu mere.

Tag tøj på
Det er lige så frækt at se dig klæde dig på, inden du skal ud ad døren, som det er, når du klæder dig af. Gå frem og tilbage foran ham, mens han ligger i sofaen eller i sengen, og tag langsomt dit tøj på. Det skal ikke være et show, du skal bare ”tilfældigvis” passere ham, mens du leder efter din skjorte eller dine strømpebukser. Han vil straks indse, hvad han kommer til at savne, når du er væk.

LÆS OGSÅ: Tør du at få et bedre sexliv?