10 ting, der gør dit liv lettere
Foto: Bulls

10 ting, der gør dit liv lettere

# 1

Er dit køkken meget småt, så der ikke er plads til en opvaskemaskine? Så får du en god nyhed her: Der findes opvaskemaskiner så små, at de kan stå på et køkkenbord (præcis som en microovn). Selvom de er små, skulle de være yderst effektive. (Og hvis ikke du har råd til denne investering lige pt., så handler det vel om at opdrage kæresten til at tage mere fat?!)

SmartWater bordopvaskemaskiner fra Bosch fås i flere farver og fra 4.195 kr.


Bonustip: Smid en teskefuld eddike eller to i opvasken sammen med opvaskemidlet - det sikrer, at det hele bliver strålende rent!

# 2

Bruger du meget tid på nettet (f.eks. på shopping...ahem). Og vil du gerne have www-universet til at køre lidt hurtigere? Så du kan spare tid (der som bekendt er penge) ved at downloade browseren Firefox, den er et lynhurtigt alternativ til f. eks. Internet Explorer, som mange ellers bruger.

Klik her og se hvordan

.

Billedet her viser en Mozilla-browser, der har søgt ind på ALTfordamerne.dk.

# 3

Brug balsam som et alternativ til barberskum - det er meget billigere, men efterlader stadig dine ben silkebløde.

# 4

Hav altid

2

dørmåtter. På denne måde bliver der slæbt mindre støv og snavs ind i dit hjem (og du skal gøre mindre rent). Den ene måtte skal have stride børster og være placeret udenfor. Her kan du og dine gæster få det værste af fodtøjet. Den anden skal være placeret umiddelbart indenfor og gjort af et materiale, der kan suge fugt til sig, når det er regnvejr. 

Bonustip: ALTfordamerne.dk har spottet måtter i et tjekket design på webshoppen

www.luxoliving.com

.

# 5

Ingen elsker at skrubbe toiletter. Og heldigvis findes der et middel, der gør det hele meget nemmere: cola. Hæld en dåse rundt i hele kummen, og lad det stå natten over. Syren i colaen vil gøre arbejdet for dig, så næste dag, når du skyller ud, er det skinnende rent.

# 6

Har du tænkt dig at tage til London eller en anden storby på juleshopping? Nokia har nu gjort det til en leg at finde frem i storbyer, så du slipper for at slæbe en masse rejsebøger med i tasken. Nu kan du nemlig downloade Lonely Planet til din telefon og direkte få lister over shopping-muligheder, restauranter og alle de hyggelige julemarkeder der er, samt informationer om byen og dens seværdigheder.

Du kan læse mere og

downloade materialet gratis her

.

Bonustip: 

Skal du shoppe i LONDON denne vinter, har THE BENTLEY HOTEL i sin eksklusive spa lanceret en særlig behandling for trætte fashionista-fødder. Behandlingen hedder såmænd "Stiletto Queen SOS" og inkluderer forfriskende pebermyntescrub, blødgørende omslag samt afslappende massage af fødder og lægge.

Bestil tid hos The Bentley London på telefon +44 20 7244 5371 eller email

spa@thebentley-hotel.com


Behandlingen koster 45 pund (ca. 360 kr.) – og du får en neglelakering med i købet, hvis du oplyser, at du er læser af ALT for damerne, når du booker din tid! (til og med den 31. januar).

# 7

Lær et nyt sprog eller få helt styr på tidens litteratur, mens du laver andre ting. Lydbøger er både nemme at have med på farten og tillader dig at have hænderne fri, så du kan multitaske. Download f. eks. på

www.itunes.com

# 8

Sørg altid for at hænge eller placere det tøj du har i mørke farver med vrangen ud i din garderobe. På den måde beskytter du det fra støv og fnuller og behøver ikke bruge tid på at fjerne det om morgenen, hvor alt skal gå hurtigt.

# 9

Du får mest succes med motion, hvis du rent faktisk nyder det. Lad være med at tvinge dig selv ned i fitnesscentret, hvis du ikke er til det. Find hellere en måde at bevæge dig på, som passer til din personlighed - pludselig føles det ikke som en sur pligt. Er det måske

huladans

,

boksning på en Wii-maskine

eller

kitesurfing

?

Bonustip: Sammensæt dit eget unikke og sjove motionsprogram, som du kan udføre hjemme på stuegulvet.

Klik her for at se mere

.

# 10

Hav ALTID en plan B. Dit liv bliver generelt lettere, hvis du altid har en back up plan parat i forbindelse med de beslutninger du tager. På den måde får du mere ro på i dit liv - og får sandsynligvis også meeeeget lettere ved at træffe valg og føle dig sikker frem for desperat.

Dit tip

Har du selv en god genvej eller et råd - stort som lille - til et lettere liv? Kom med dine tips her på siden og være med til at inspirere os andre!
Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi