Beyoncé på video
Foto: Ted Owen & Co. / Screendump fra teaservideo

Beyoncé på video

Hidtil ukendte videoer af 10-årig Beyoncé til salg for millionbeløb – se et klip her!

En samling hidtil ukendte videoer af en purung Beyoncé er netop blevet sat til salg på auktion med en vurdering på et svimlende millionbeløb.

Berømthedens pris er høj. I hvert fald hvis man skal tro vurderingen på en hidtil ukendt samling Beyoncé-videoer, som netop er blevet sat til salg ved en lukket auktion hos det engelske auktionshus Ted Owen & Co.

Og man skal være mere end en almindeligt nysgerrig nostalgiker for at komme i nærheden af videomaterialet i sin fulde længde. Auktionshuset spår nemlig videoerne af den blot 10-årige Beyoncé til at blive solgt for mellem 1,5 og 3 millioner dollars – altså mellem cirka 10,5 og 21 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: 15 ikoniske Beyoncé-øjeblikke vi kan se igen og igen

Videoerne viser eftersigende en ung Queen B, fra tiden før hun tronede i toppen af poppen. Dengang var hun frontkvinde i hiphopgruppen Girls Tyme og havde allerede attitude for ti. Det er tydeligt på den 2 minutters forsmag, som Ted Owen & Co. har lagt ud for at tease for deres ret specielle auktionsvare.

Ifølge Ted Owen & Co.'s egen hjemmeside er der i alt tale om mere end 2,5 times videooptagelser fra 1992, inklusive superstjernens første professionelle videooptagelse.

– Dette er en unik mulighed for at anskaffe sig sjældent og originalt arkivmateriale og blive vidne til begyndelsen af Beyoncés utrolige rejse imod stjernerne, skriver auktionshuset desuden om "The Beyonce Video Collection".

Den fulde samling af videoer, som kan erhverves, hvis man har et par millioner eller tyve, man ikke ved, hvad man skal bruge på. Foto: Ted Owen & Co. 

LÆS OGSÅ: 25 stærke citater fra Beyoncés "Lemonade"

LÆS OGSÅ: Beyoncé fraskriver sig verdens hvide dominans i ny "Formation" single

LÆS OGSÅ: 7 aktuelle serier du kan se, når du er færdig med SKAM

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Beyoncé