sanger Christopher kæreste

Foto: Franne Voigt "Det koksede," afslører Christopher om frieriet.

Christopher om kærligheden: ”Cecilie og jeg har på en eller anden måde fundet ro midt i kaos”

Det gik ikke som planlagt, men endte helt perfekt alligevel, da den 27-årige sanger friede til kæresten Cecilie. I denne uges ALT for damerne fortæller Christopher om mødet med kærligheden – og hvor de står i forhold til en fremtid med børn.

Hvordan er det at skulle tilbringe de næste 50 år sammen med den samme person? Er jeg skabt til det?

De spørgsmål er der mange, der tumler med i livet – og sangeren Christopher er faktisk også én af dem. Eller det var han.

LÆS OGSÅ: Christopher sagde til mig: "Skal vi ikke bare aftale, at du er min fra nu af?"

For den populære musiker kunne mærke, at han havde fundet den kvinde, som han ønsker at tilbringe resten af livet med. I et stort interview i denne uges ALT for damerne åbner han op om, at det netop betød så meget for ham, at han gik i baglås, da han friede til kæresten gennem fire år, Cecilie Haugaard.

– Jeg har med vilje ikke villet dele så meget, for det er så personligt, og jeg har oplevet med mange ting i mit liv, at jo mere jeg deler, jo mindre bliver det bare min og hendes ting. Men altså… Jeg er meget romantisk anlagt, så jeg havde lagt rigtig mange tanker i, at det skulle være perfekt. Og det endte med at blive perfekt. Jeg havde forberedt en fem minutters tale, men det koksede fuldstændig, fordi jeg blev for rørt, og det endte med kun at tage 30 sekunder. Bla, bla, bla… vil du gifte dig med mig? lyder det fra en ærlig Christopher til ALT for damerne.

Kærlighed midt i kaos

I Cecilie Haugaard har den 27-årige sanger fundet en partner, der har lige så mange jern i ilden, som ham selv. Den psykologi- og økonomiuddannede kæreste arbejder som model, og ligesom Christopher farer hun land og rige rundt. Men netop den kombination er ideel for ham, forklarer han.

Christopher Cecilie Haugaard .jpgChristopher og Cecilie Haugaard under modeugen tidligere i år. (Foto: Anton Unger/Her & Nu)

– Der er ikke noget med, at hun har støvet alle hylder af, når jeg kommer hjem, og står med maden klar. Hun kommer også ind ad døren og kaster sine ting. Jeg tror, det havde været utrolig svært for en meget struktureret og fattet person at være sammen med sådan en som mig, for jeg er utrolig ustruktureret og distræt. Det er Cecilie også. Der er en mærkelig balance i det, selvom det lyder meget kaos-agtigt, og der er helt klart også nogen, der kigger på os og tænker holy fuck, det er et mirakel, at de kan få det til at fungere. Men mit liv har altid været kaos-agtigt, og Cecilie og jeg har på en eller anden måde fundet ro midt i kaos, siger Christopher om sin 28-årige kæreste.

Drømmer om børn

Lige nu nyder parret at have fart over feltet, men det er omvendt også et meget klart ”ja, for fanden. Det vil jeg gerne”-svar, der falder fra sangeren, da ALT for damerne spørger ham, om han drømmer om børn.

– Jeg har helt klart en følelse af, at jeg lige skal ud og prøve nogle ting af, inden jeg er helt klar. Men igen, der er jo ikke noget perfekt tidspunkt, man må bare hoppe ud i det, du ved. Og jeg tror, at Cecilie er sådan ved at være klar-agtig, ha ha. Det er ikke rigtig nogen hemmelighed.

LÆS HELE INTERVIEWET MED CHRISTOPHER i ALT FOR DAMERNE

Her fortæller han om at komme ind i musikbranchen som helt ung, om at falde for Cecilie – og hvordan han tror, at børn vil komme til at forandre hans liv.

ALT for damerne er på gaden fra TORSDAG 21. februar

Hvem er Christopher

  • Fulde navn: Christopher Lund Nissen
  • Født: 31. januar 1992 på Frederiksberg
  • Popsanger aktuel med EP’en ”Under The Surface” og en danmarksturné fra 3. april.
  • Især kendt for albummet ” Told You So”, som blev ”Årets danske popudgivelse” i 2014. Fik ”Årets publikumspris” ved Danish Music Awards i 2014 og sin egen dokumentarserie på DR3, ”Jeg er Christopher”. I 2016 kom fortsættelsen, ”Jeg er stadig Christopher”, og samme år udkom albummet ”Closer”.
  • Har 509.000 følgere på Instagram. 
  • Kæreste med Cecilie Haugaard, 28, som har en master i psykologi og økonomi. Cecilie arbejder som model for bl.a. ALT for damerne.

Christopher Nissen sanger.jpgChristopher er aktuel med ep'en ”Under The Surface” (Foto: Franne Voigt)

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Kendte, Kærlighed og Musik