Disse dansemoves gør dig mest attraktiv
SPONSORERET indhold

Forskere: Disse dansemoves gør dig mest attraktiv

Hvis du vil score, er det med garanti hverken ‘ormen’ eller ‘plukke æbler-dansen’, du skal fremføre på dansegulvet foran din udkårne i aften.

Af: Maja Grønholdt Jensen
10. feb. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Du har sikkert gennem årene både fremført fagterne til ‘Hey Margarita’ hoppet til ‘Jump Around’, forsøgt på at twerke til Major Lazer og spjættet rundt til 'Gangnam Style'. Og du har sikkert også undret dig over, hvad der mon fungerer bedst.

Nu behøver du ikke undre dig længere. Et hold forskere har animeret 39 unge kvinders dans og fundet den type bevægelser, som mænd og kvinder tænder mest på. Resultatet er bragt i det anerkendte tidsskrift Scientific Reports.

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker alkohol dit ansigt

Konklusionen er, at hvis din dans indeholder hoftebevægelser, asymmetriske lårbevægelser og asymmetriske armbevægelser, karakteriseres den som god dans.

Et eksempel fra studiet, viser her en god danser:

Mens dette eksempel viser en dårlig danser:

Det vil sige, at hofterne meget gerne må svinge meget men i en fast rytme, der passer til musikken. Lår og arme skal også være i bevægelse men asymmetrisk. Det vil sige at den ene arm skal bevæge sig uafhængigt af den anden.

Men gak ikke helt ud med lår og arme. Ifølge forskerne kan vilde asymmetriske bevægelser indikere sygdom. For eksempel Tourettes syndrom.

LÆS OGSÅ: Dét sker i din krop, når du har tømmermænd

via GIPHY

LÆS OGSÅ: Forskere har endelig fundet opskriften på det gode sexliv

LÆS OGSÅ: ALT tester: En måned uden alkohol