Hollywoods hotteste singler

Hollywoods hotteste singler

AllOver

Jennifer Aniston, 40

Den smukke skuespillerinde har siden skilsmissen fra Brad Pitt været kendt som Hollywoods evige single. Hun har haft en on/off romance med musikeren John Mayer og er sidst blevet spottet med lækre Bradley Cooper.

Her ses Jennifer på den røde løber til screening af filmen "Management" i New York.
AllOver

Cameron Diaz, 36

Cameron Diaz er kendt som kvinden med en endeløs række af længerevarende forhold bag sig. Hun har datet Matt Dillon, Jared Leto og Justin Timberlake, men har endnu ikke fundet manden i sit liv.

Cameron ses her på Hollywoods Walk of Fame, hvor hun 22. juni blev hædret med sin egen stjerne.
AllOver

Paris Hilton, 28

Paris har for vane at melde ud at hendes nyeste kæreste "er den mand, hun skal giftes med". Bl.a. har Benjii Madden, Stavros Niarchos og Paris Lastis (som hun faktisk var forlovet med i en kort periode) fået den ære. Det er dog endnu ikke lykkedes Paris at få en ring på fingeren.

Her er Paris på den røde løber til premieren af filmen "Rex" i Hollywood.
AllOver

Sienna Miller, 27

Miller fandt sammen med Jude Law i 2004, men efter at han i 2005 indrømmede at han havde en affære med barnepigen, blev de separeret. De genforenedes kort inden de blev separeret igen i 2006. I januar 2007 blev de skilt. Herefter er Sienna blevet kædet sammen med bl.a. Hayden Christensen, Josh Hartnett , P Diddy og Sean Penn. Senest er hun spottet med sin on/off flirt Balthazar Getty.

På billedet præsenterer Sienna den nye duft "Boss Orange" i Madrid.
AllOver

Kate Hudson, 30

Kate har en rimelig bred smag i mænd. Som 21-årig blev hun gift med rockstjernen Chris Robinson. Efter deres skilsmisse fandt hun sammen med komikeren Owen Wilson og senest er hun kædet sammen med New York Yankees' Alex Rodiriguez.

På billedet ses Kate til Manhattan Polo Classic VIP fest i New York.
AllOver

Britney Spears, 27

Popikonet Britney har allerede været gift to gange. Første ægteskab med barndomsvennen Jason Alexander varede mindre end 55 timer. Andet ægteskab med rapsanger og danser Kevin Federline holdt i lige over 2 år. Siden da er Britney bl.a. kædet sammen med sine børns manny (male nanny) Perry Taylor, producer J.R. Rotem, model Isaac Cohen og sanger Chris Angel. De seneste rygter siger, at Britney har indledt en hot romance med sin agent Jason Trawick.

På billedet optræder Britney i ABC's show "Good Morning America".
AllOver

Juliette Binoche, 45

Den franskfødte skuespillerinde fortryder, at hun aldrig er blevet gift, da hun altid har drømt om at gå op ad kirkegulvet. Juliette har tidligere datet instruktør Leos Carax og Kylie Minogues ex Oliver Martinez, men det er altså endnu ikke lykkedes hende at blive "Mrs".

Her ses Juliette på den røde løber til Cannes Film Festival.
AllOver

Megan Fox, 23

Skuespillerinden, der er udråbt til at være Angelina Jolies efterfølger, har for nyligt brudt forlovelsen med Brian Austin Green (bedre kendt som David Silver fra Beverly Hills, 90210). Nu er hotte Megan ledig på markedet, men mon det varer så længe?

Her ses Megan på den røde løber til præmieren på filmen "Transformers: The Revenge Of The Fallen" i Los Angeles.
AllOver

Kristin Davis, 44

Sex And The City stjernen har meldt ud, at hun ikke vil giftes. Hun mener, at ægteskabet er en forældet institution. Kristin har dog datet en del mænd, her i blandt Liev Schreiber, Steve Martin, Alec Baldwin og Jeff Goldblum (Kristin har en forkærlighed for skuespillere). Pt. er hun single, men har udtalt "Hvis jeg havde et ønske for mig selv, ville det være at blive forelsket. Det er at bede om problemer, men det er sandheden".

På billedet er Kristin Davis på vej til Modern Bride's "25 Trendsetters of 2009" award middag på New York Palace Hotel.
AllOver

Helena Christensen, 40

Den smukke, danske model er blevet sat i forbindelse med nogle af de store stjerner, bl.a. Josh Hartnett, Edward Norton og Leonardo DiCaprio. Hun har også datet skuespiller Norman Reedus (som hun har sønnen Mingus med) og danske musiker Rasmus Walther Hansen. Senest har hun været i et forhold med musiker Paul Banks, men det endte i juni.

Her ses Helena til en Tommy Hilfiger velgørenheds event i Paris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Britney Spears