Julie R. Ølgaard børn
SPONSORERET indhold

”En dag endte vi på min altan, hvor vi kyssede. Vi blev enige om, at det ikke skulle være os”

Da de mødte hinanden første gang, hjalp hun ham med at score andre damer. Men efter vin og kysseri på en altan, kunne de ikke slippe hinanden - selvom de prøvede. Det fortæller skuespiller Julie R. Ølgaard om mødet med sin mand i et stort interview med Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Susanne Baden Jensen Foto: Claus Boesen
09. maj. 2022 | Livsstil | Hendes Verden

For nogle par er det såkaldt kærlighed ved første blik, når de møder hinanden for første gang.

Men for Julie R. Ølgaard var mødet med Gustav Muus, som hun i dag danner par og har to børn sammen med, en anden slags kærlighedsfortælling med lidt flere "omveje".

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaard om ét vigtigt træk ved sin mand: ”Det har jeg megameget brug for”

Trods de begge kommer fra den samme by og har haft deres barndomshjem meget tæt på hinanden, var skuespilleren omkring de 30 år, før hun mødte Gustav for første gang.

”Vi er faktisk vokset op 500 meter fra hinanden, er lige gamle og har fælles venner, men vi har aldrig mødt hinanden, før vi for ti år siden mødtes i byen. Han var i gang med at score en masse damer, og jeg var hende, der gav ham gode råd om, hvordan han skulle gøre,” fortæller Julie R. Ølgaard til Hendes Verden om mødet med manden, der fandt vejen til hendes hjerte.

De skulle dog lige begge opdage, at de kunne noget særligt sammen. 

Men efter det første møde hyggede de sig så meget sammen, at det førte til, at de holdt kontakten, og en dag blev den mere end venskabelig.

”En dag endte vi på min altan, hvor vi drak hvidvin og kyssede. Vi blev enige om, at det ikke skulle være os, men vi blev ved med at mødes tilfældigt, og til sidst foreslog jeg, at vi gav det tre måneder, og så var jeg sikker på, at vi begge to var færdige med den leg. Den var han med på, og nu har vi været sammen i ti år,” siger Julie R. Ølgaard til ugebladet.

Ikke altid en dans på roser

Mens Julie R. Ølgaard med titler, som instruktør, skuespiller og vært på podcasten 'Jagten på en ven' sammen med veninden Neel Rønholt, begår sig i en kreativ branche, har hendes mand en anden karrievej – og personlighed, fortæller hun.

”Han var oprindeligt professionel skiløber, men mens han rejste rundt i verden, tog han en uddannelse som sygeplejerske og en master i IT og ledelse. Han er to meter høj og langhåret, går i jeans og er det mest laid back menneske, samtidig med at han er lynende skarp, sjov og plat. Et komplekst menneske. Hvis du spørger ham, vil han sige, at jeg har lært ham meget, men det går fandeme også den anden vej,” konstaterer Julie R. Ølgaard i Hendes Verden.

LÆS OGSÅ: Julie Ølgaards mor har demens: Min mor er lige her, men jeg får hende aldrig igen

I løbet af deres ti år sammen har parret fået to børn, Cooper og Roxie. Både årene sammen med Gustav, men også rollen som mor, har lært den i dag 40-årige skuespiller meget om kærlighed – og hvordan den rummer både gode og svære tider, fortæller hun ærligt.

”Det er ikke altid en dans på roser, for vi er ikke bange for at skændes. Det gælder jo om at lære noget af hinanden hele tiden. Når det er sagt, har mine børn, Cooper og Roxie, vist mig, hvad kærlighed er. Først nu forstår jeg, hvad min mor mente, når hun sagde, at hun elskede mig. De kan også være pisseirriterende, men man vil gøre alt for dem, og det ved de, så på den måde vil de altid have the upper hand.”

Læs hele interviewet i Hendes Verden. Her fortæller Julie Ølgaard også om at miste sin storebror, om tiden i USA - og om at miste vejgrebet, da hendes egen mor for to år siden fik demens.

Køb Hendes Verden i butikkerne fra mandag 9. maj

Anbefalet til dig