Maise Njor om at være single

Foto: Claus Boesen Maise Njor er journalist, forfatter og mor til tre døtre.

Maise Njor om at være single: ”Folk forventer noget af en kvinde på min alder”

Den 53-årige journalist har hjertet fuld af sine tre børn og mange venner – men hun kunne da godt tænke sig en kæreste, siger hun i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

Maise Njor synes egentlig selv, at hun har en bred smag i mænd, men da hun var yngre, faldt hun ofte for ”idioten” i stedet for den søde mand.

Det fortæller hun bl.a. i et større interview i denne uges Hendes Verden:

”Nogle gange står der en helt vildt sød fyr lige ved siden af dig, og alligevel løber du over til ham idioten. Det er sket for mig et par gange. Er det fordi, jeg er bange for at kede mig? Eller fordi, jeg var bange for, at den kloge og fornuftige mand kunne se lige ind i min sjæl, og det skulle jeg sateme ikke nyde noget af. Jeg ville ikke kendes alt for godt, som de søde mænd kan, og så tog jeg ham med guitaren i stedet. Jeg synes ellers, jeg har en bred smag i mænd”, siger hun i interviewet.

Læs også: Da Sofie Lassen-Kahlke mødte en gammel ven i Irma, begyndte hun at se sit ægteskab i et nyt lys…

Olfert på 4 får jo ikke kommenteret sin single-status...

Når hun i dag skal svare på, hvem der har fundet vej til hendes hjerte, svarer hun ”mange!” – og fremhæver særligt sine tre døtre og sine venner. For det er som om, at når hjertet først har åbnet sig op for venner, så lukker det sig ikke igen:

”Det mærkelige er, at i modsætning til kærester, kan man aldrig lukke sit hjerte igen over for sine venner. Måske er man mere storsindet over for dem? Jeg har været single i fem år, selv om jeg synes, det er mærkeligt at tale om at være single, men det er selvfølgelig fordi, folk forventer noget andet af en kvinde på min alder. Man siger jo aldrig: ”Her er Olfert på fire år. Han er single.” Det er ikke fordi, jeg ikke vil have en kæreste, jeg ved bare ikke, hvor jeg skal lede,” siger Maise Njor og fortsætter:

”Når jeg skal ud til noget, hvor jeg ikke kender folk, tænker jeg altid: ”Mon det bliver der, jeg finder ham?” Men så kommer man hen på højskolen, og så er der en dreng på 19, og alle andre er 70, og så tænker man: ”Nå, nej, det blev vist ikke her alligevel,” og så tager man sit grimme tøj på igen. Jeg er faktisk træt af at tage pænt tøj på hele tiden, hvis jeg nu skulle møde en mand. Men når jeg tænker tilbage på mine gode kærester, tænker jeg: ”Sådan en ville jeg gerne have igen.” Jeg er lige flyttet ud i en haveforening, hvor der er fællesspisning en gang imellem. Jeg kan godt mærke, at jeg lige skal øve mig i at gå alene derhen med min pizza og min vinflaske. Det er altså lettere, når man er to.”

Læs resten af det store interview med Maise Njor i denne uges Hendes Verden, hvor hun blandt andet fortæller om en voldsom periode i sit liv, der - for en stund - fik hende til at miste sin humor.

Maise Njor, 53 år

  • Uddannet journalist og har været ansat på blandt andet Berlingske og som chefredaktør på månedsmagasinet Eurowoman.
  • Forfatter til flere bøger blandt andet Michael Laudrups tænder. ´Lige nu aktuel med Hostesaft for sjælen – bund eller resten i håret, som hun har skrevet sammen med Mette Lisby.
  • Mor til tre døtre i alderen 17-24 år.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Interview, Kærlighed og Parforhold

610x200_woordy_dmjpg.jpg