Her er Mette Marie Lei Langes bedste skønhedstips på budget.
SPONSORERET indhold

Skønhed på budget: ”Jeg kan ikke se forskel på denne og en, der koster tre gange så meget”

Mette Marie Lei Lange fra bloggen Twinpeaks.dk deler sine bedste skønhedstips på budget.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Mette Marie Lei Lange/Twinpeaks.dk
13. nov. 2015 | Livsstil

Måske du allerede kender hende og hendes tvillinger Hugo og Berta fra bloggen Twinpeaks.dk, hvor hun deler bl.a. hverdagsglimt fra livet som tvillingemor. Eller måske, du er en af de mere end 23.000, der følger hende på Instagram.  ALT.dk har udfrittet Mette Marie Lei Lange om hendes bedste skønhedstips – på budget, vel at mærke. Se dem nedenfor.

- Jeg er rigtigt glad for concealeren, fordi den er god til mørke rande og pigmentforandringer. Den virker lige så godt - hvis ikke bedre - som mange af sine lidt mere snobbede kollegaer. Den får mig til at se mere frisk ud og få min hud til at synes mere ensartet. Jeg bruger den også på de røde pletter, jeg tit får under næsen.

Master Touch Eye Concealer fra Max Factor, 89 kr. hos Matas.dk

 

LÆS OGSÅ: Medmindre du sværger til et af de dyre mærker, er denne billige mascara absolut lige så god

 

- Den er enormt nem at arbejde med, og jeg synes, den giver et mindre hårdt look end andre flydende eyelinere. Den er god til at skabe katteøjne, som går perfekt til en vild læbestift og lækkert hår eller bare lidt ekstra umpff på en hverdag. Hvis en dyrere eyeliner gjorde det bedre, ville jeg købe den i stedet, men indtil videre har jeg ikke fundet en, der er bedre. 

Gel Eyeliner fra The Body Shop, 100 kr. hos Thebodyshop.dk

 

- Jeg synes, koral er den pæneste farve, man kan give sine læber. Så ser man automatisk også lidt mere solbrændt ud. Jeg bruger lipgloss, hvis jeg har valgt at lægge en dramatisk øjenmakeup. Det binder det hele sammen og man undgår at se alt for malet ud. Jeg kan ikke se forskel på denne og en, der koster tre gange så meget.

 

Infail Lip Gloss 509 You Know Yo fra L’Oréal Paris, 90 kr. hos Matas.dk

 

LÆS OGSÅ: Isabel Christensen: Sådan får jeg min manicure til at holde længere

 

Mette Maries bedste skønhedstips på budget:

- Mit bedste tip er, at bruge en god øjencreme fra du fylder ca. 25 år. Indtil videre har jeg ikke særligt mange rynker ved øjnene, og jeg har været ganske flittig de seneste 10-12 år.

- Et andet tip er, at jeg det seneste år er begyndt at gå på arbejde mindst en gang om ugen helt uden makeup. HELT uden. Det betyder, at jeg er begyndt at vænne mig til at se mig selv, som jeg faktisk ser ud, hvilket jeg faktisk godt kan lide. Vi har jo alle sammen små urenheder, trætte øjenområder og ujævn hud nogle gange, og det er der absolut intet forgivet i at mindske med makeup. Men det er synd, hvis man når til et punkt, hvor man aldrig forlader hjemmet uden, synes jeg. 

LÆS OGSÅ: Louise Dorph-Petersen: Den koster 80,- kr. og er lige så god som de dyre hårolier

LÆS OGSÅ: Makeupartist: Jeg er ligeglad med, at det ikke er et dyrt navn, der står på produktet, når resultatet er så godt som i dette tilfælde

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge: Jeg har prøvet de dyre mærker, men jeg synes faktisk, at denne mascara er bedre